Diskuse o vydáni FW 3.0

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar koldaci | stř čer 17, 2009 9:28 pm

Re: Diskuze o vydani FW3.0

Potvrzuji,že po instalaci Itunes 8.2.0.23 je nabídnut update carrier setings pro fw 3.0 a konkrétního operátora a fungují MMS i sdílení internetu :D Poslána MMS VF-O2 a je O.K. a internet jede přez bluethooth na MAC O.K.
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Skix | stř čer 17, 2009 9:35 pm

To mě zajímá: v případě že mám iphone 3G z USA a v pátek ho odblokuju pro CZ operátora s 3.0firmwarem (viz.DEV-TEAM) a půjdu přes iTunes 8.2, zda-li mi to nabídne taky update carrier pro O2-CZ ? :?

Uživatelský avatar japezz | stř čer 17, 2009 9:36 pm

Nemuzete sem nekdo hodit Printscreen nastaveni MMS u VF? vcera to slo a dneska ne, pokud tam dam O2 kartu tak neni problem.
iTunes 9.2
Ping! Japezz
JB ANO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pajcer | stř čer 17, 2009 9:36 pm

nemate niekto problem "activation server is temporarily unavailable" ???

FW sa stiahol ale akosi sa nexce nainstalovat (iPhone 3G FW 2.2) ze skuste neskor.... ale akosi to neskor sa nekona :(
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

tonjik | stř čer 17, 2009 9:37 pm

s.davd píše:Mám dotaz... Před updatem jsem udělal blobost a nechal jsem si některé aplikace ve složkách pomocí programu categories.... A po upgradu mi chybí ty aplikace, které jsem tam měl... např mapy, camera atd.... Potřeboval bych poradit co stím kromě restore.... díky

Taky se mi to stalo asi pred pul rokem. Pamatuju si, ze jsem nasel navod jak z toho na nejakym foru v anglictine - stacilo smazat nejakej konfiguracni soubor a ikony se zase objevily.

Uz si ale bohuzel nepamatuju, kde jsem to nasel.

EDIT:

koukni sem: http://forums.whirlpool.net.au/forum-re ... 92628.html

já jsem to udělal podobně jako popisuje Simonia - smazal jsem soubor com.apple.SpringBoard.plist ve složce /var/mobile/Preferences/

Předpokladem je, že máš JailBreak a dostaneš se do souborový struktury.

Podle fóra to vypadá, že to jde i jednodušeji: Or even easier, Settings > General > Restrictions, turn it on then off again.

Držím palce! ;-)
Naposledy upravil tonjik dne stř čer 17, 2009 9:47 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

fana1 | stř čer 17, 2009 9:44 pm

Ještě poslední dotaz..Když označím nějaký text, poté jej dám vložit tak pořád zůstává ve "schránce"..jde vložit třeba 4x..Jde nějak vymazat z té schránky??
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Termik | stř čer 17, 2009 9:47 pm

pajcer píše:nemate niekto problem "activation server is temporarily unavailable" ???

FW sa stiahol ale akosi sa nexce nainstalovat (iPhone 3G FW 2.2) ze skuste neskor.... ale akosi to neskor sa nekona :(

Nápodobně.. Nemůžu si pomoct ale příjde mi to jako přetížený :D

pajcer | stř čer 17, 2009 9:49 pm

ja som to nakoniec rozbehol cez DFU :) teda aspon zatial to pracuje :D

EDIT: a vyzera ze to funguje :)
iPhone expert
iPhone expert

rafto | stř čer 17, 2009 9:55 pm

Ked chcem update na 3.0 musim mat iTunes 8.2?A mozem ist z 2.1 rovno na 3.0?
Host
Host

tonjik | stř čer 17, 2009 9:55 pm

samson010 píše:pochybujem ze vam iphone 3G nahraje 30fps video ako Iphone 3Gs , v software to nieje

Nepotřebuju 30 fps, ale aspoň něco. Teď používám Cycorder, kvalita není ideální, ale lepší než drátem do oka.

Ach jo, takže zase JailBreak :-(

Je to docela zklamání, čekal se novej hardware... jsem zvědavej jak zareagují akcie Applu. Minulej rok po uvedení 3g rostly, minulej tejden šly naopak po představení 3 GS dolů: http://www.patria.cz/akcie/AAPL.O/apple ... torie.html
Host
Host

s.davd | stř čer 17, 2009 9:56 pm

tonjik píše:
s.davd píše:Mám dotaz... Před updatem jsem udělal blobost a nechal jsem si některé aplikace ve složkách pomocí programu categories.... A po upgradu mi chybí ty aplikace, které jsem tam měl... např mapy, camera atd.... Potřeboval bych poradit co stím kromě restore.... díky

Taky se mi to stalo asi pred pul rokem. Pamatuju si, ze jsem nasel navod jak z toho na nejakym foru v anglictine - stacilo smazat nejakej konfiguracni soubor a ikony se zase objevily.

EDIT:

já jsem to udělal podobně jako popisuje Simonia - smazal jsem soubor com.apple.SpringBoard.plist ve složce /var/mobile/Preferences/

Podle fóra to vypadá, že to jde i jednodušeji: Or even easier, Settings > General > Restrictions, turn it on then off again.

Držím palce! ;-)

díky ale to asi nepujde... protože jsem měl v categories i nastavení.. :D a jailbreak samozřejmě nemám protože jsem akorát nainstaloval oficiální fv 3 z itunes.... :-( a na to jak vim zatim jailbreak neni...
Host
Host

Ondra_Pb | stř čer 17, 2009 9:57 pm

pajcer píše:nemate niekto problem "activation server is temporarily unavailable" ???

ty jo...já to taky za boha nemůžu updatovat...:-( uměl by někdo poradit jak to obejít?? Teda..jestli to jde....:-)

EDIT: Už to fachá..:-) chlapci na applu asi nahodili jističe..:-)
Naposledy upravil Ondra_Pb dne stř čer 17, 2009 9:59 pm, celkově upraveno 1

pajcer | stř čer 17, 2009 9:58 pm

Re: Diskuse o vydáni FW 3.0

DFU mod - citaj vyzsie ;)
iPhone expert
iPhone expert

tonjik | stř čer 17, 2009 9:59 pm

s.davd píše:
tonjik píše:

EDIT:

Držím palce! ;-)

díky ale to asi nepujde... protože jsem měl v categories i nastavení.. :D a jailbreak samozřejmě nemám protože jsem akorát nainstaloval oficiální fv 3 z itunes.... :-( a na to jak vim zatim jailbreak neni...

Aha... upgradovat categories? Nebo ti zmizlo i App Store?
Host
Host

wabi | stř čer 17, 2009 10:02 pm

tak me vse maka tak jak by melo.MMS odesila i prima v pohode,jen to zatreseni v ipodu nejak nemaka :roll: ,ale pri mazani textu o.k.ani zadny problem pri stahovani a to jsem to tahal hned po 19h

Uživatelský avatar Pifík | stř čer 17, 2009 10:09 pm

Kurňa, to by mě teda zajímalo proč někomu ty MMS fungujou a někomu včetně mě ne... ne že by to pro mě byla prioritní záležitost, ale když už to iPhone konečně umí, tak jsem chtěl něco poslat a stejně prd. Nastavení se zdá ok, MMS u Vodafone aktivovaný, netuším kde je problém :?
Obrázek iPhone 5c 16GB
Obrázek iPad (3rd gen.) 32GB
Obrázek Apple TV (3rd gen.)
Obrázek Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
Host
Host

michello | stř čer 17, 2009 10:15 pm

avere píše:
michello píše:
avere píše:podle me jde o zpusob jak fungovalo nahravani videa u JB a jak funguje u 3Gs... podle me nemuzou poskytnout dostatecnou kvalitu videa tak jak by si to jobs predstavoval, tak to raci neudelaji vubec

To je totalní kravina. Je to čistě marketingovej trik. Kdyby tam dali nahrávání videa a další tahouny z 3 GS, tak kdo by si je pak kupoval? Nikdo, každej by zůstal u svýho 3G. Jde tu jen o prachy :x

A jak je to s tím JB? Půjde v budoucnu udělat nebo ne? Diť ste na tomhle foru psali, že 3.0 udělá v iphone něco, kvůli čemu už nepůjde JB udělat. tak jak to teda je?

uplna kravina to co jsem napsal neni. je to jeden z duvodu proc to tak podle me neni, druhej duvod je marketingovej tah, kterej udelali prese kvuli tomu cos napsal.

co se tyce JB tak nevim, ale myslim ze frajeři co to umi si s tim nejak poradí :D

Máš právdu, výraz "úplná kravina" asi není na místě, každopádně věřím tomu, že ten marketing byl na prvním místě, protože to nahrávání videa je v podstatě jedinná pořádná novinka na 3GS.

Jinak, nevíte jestli si ten účet na mobilMe musím zaplatit, když chci sledovat polohu mého iphone, nebo to jde i zdarma?

Appleman | stř čer 17, 2009 10:16 pm

Ahoj, předem se omlouvám pokud to tu někde je, ae já to nenašel. Mám ofiko update na os 3 a pokud se podívám v nastavení tak tethering tam vubec nikde není... Jen jediné na co sem tu narazil je, že se vám aktualizovalo nastavení operátora po přechodu na itunes 8.2, ae já ho měl již před updatem na os 3 a nic se mi neaktualizovalo. ´Máte nějákou radu? dikk
Naposledy upravil Appleman dne stř čer 17, 2009 10:17 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar japezz | stř čer 17, 2009 10:17 pm

To michello : Musis si to zaplatit, tusim ze prvni rok 99 dolacu a kazdej dalsi je 20 sleva tak 70... ja sem zkousel trial ale moc me to nezaujalo, nebylo to presny...
iTunes 9.2
Ping! Japezz
JB ANO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar dawe73 | stř čer 17, 2009 10:19 pm

Pifík píše:Kurňa, to by mě teda zajímalo proč někomu ty MMS fungujou a někomu včetně mě ne... ne že by to pro mě byla prioritní záležitost, ale když už to iPhone konečně umí, tak jsem chtěl něco poslat a stejně prd. Nastavení se zdá ok, MMS u Vodafone aktivovaný, netuším kde je problém :?

Někde jsem slyšel nebo četl (nevzpomenu si ale kde), že MMS chodí přes 3G. Přes EDGE nebo GPRS ne. Zkoušel jsem poslat sám sobě MMS se zapnutým 3G a odeslání i příjem funguje. Když 3G vypnu, MMS se mi ani neodešle...
(Telefónica O2)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Pifík | stř čer 17, 2009 10:21 pm

Jestli je to tak jak řikáš, tak máme většina s Vodafonem a MMS smůlu... nicméně přijde mi ujetý tohle omezení, když u ostatních telefonů fungujou MMS přes GPRS.
Obrázek iPhone 5c 16GB
Host
Host

berkoff | stř čer 17, 2009 10:22 pm

Bez problemu update jednoho telefonu v 19:10 druheho ted v 23:21. ale jeste to neskoncilo :) bezi ten upgrade :)

Jen sem nenasel ty videja, ale asi to je tim 3G. jinak spokojenost, mms dochazi, hledani super, data zustali, pohoda ...

peeeto | stř čer 17, 2009 10:24 pm

A2dp

Streamovanie hudby Cez Bluetooth mi nechce fachcit .Telefonovanie cez Bluetooth je v pohode.
Máte niekto podobnú skúsenosť ? po spusteni prehravaca by mal sám iPhone presmerovat hudbu cez Bluetooth , alebo to treba niekde nastavit ?
Host
Host

Uživatelský avatar iTukan | stř čer 17, 2009 10:25 pm

dawe73 píše:Někde jsem slyšel nebo četl (nevzpomenu si ale kde), že MMS chodí přes 3G. Přes EDGE nebo GPRS ne. Zkoušel jsem poslat sám sobě MMS se zapnutým 3G a odeslání i příjem funguje. Když 3G vypnu, MMS se mi ani neodešle...
(Telefónica O2)

Od známýho mi dosla MMSka z T-mobile, takze tim to nebude...
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

wabi | stř čer 17, 2009 10:25 pm

nevim jak pomoct,ale co nastaveni-zpravy-podpora MMS ?????

Termik | stř čer 17, 2009 10:28 pm

Taaak už to konečně jede i mně. Sláva :mrgreen:

Adamska | stř čer 17, 2009 10:34 pm

Někdo tady psal, že iTunes (Mám nejnovější verzi) nabídne po upgradu "Carrier" nastavení. Upgradoval jsem, a nic. Kdy že se ta nabídka nastavení má objevit? Mám O2. Díky!

Zahradník | stř čer 17, 2009 10:37 pm

Taky jsem neodolal... Tethering funguje perfektně přes USB i Bluetooth. Jediné, co mne trochu vadí je nižší citlivost diktafonu (v porovnání s iTalk).

Uživatelský avatar Pifík | stř čer 17, 2009 10:39 pm

to: adamska

ten update nastavení operátora se objeví hned po update FW 3.0. iTunes ho sám nabídne. Zkontroluj jestli máš nejnovější iTunes.
Obrázek iPhone 5c 16GB
Host
Host

Appleman | stř čer 17, 2009 10:41 pm

To Adamska: Jsem na tom uplně stejně zkusim udělat restore třeba se to tentokrat nabidne..

Ondra_Pb | stř čer 17, 2009 10:42 pm

Lidičky..prosím Vás....kde ty MMSky najdu? Updatoval sem..ale....ať koukám kam koukám...MMS nikde...sem blej já..nebo sem udělal něco při updatu špatně...nemám nikde ani volbu MMS prostě nic..:-(

Uživatelský avatar koldaci | stř čer 17, 2009 10:45 pm

Ondra_Pb:Zkus odinstalovat iTunes a nainstalovat posledni verzi tušim 8.0.2.3 a provede se ti update carier setings a bude o.k.,ale u VF zatim MMS nefungujou :(
Naposledy upravil koldaci dne stř čer 17, 2009 10:49 pm, celkově upraveno 1
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Pifík | stř čer 17, 2009 10:46 pm

V okne psani nove zpravy je vlevo od toho policka kam se pise ikonka fotacku, na tu klikni a zbytek ti uz dojde. Pokud ji tam nemas tak restartuj iPhone.
Naposledy upravil Pifík dne stř čer 17, 2009 10:47 pm, celkově upraveno 1
Obrázek iPhone 5c 16GB
Host
Host

Ondra_Pb | stř čer 17, 2009 10:46 pm

aha...tak to asi bude Tim...no já poslední iTunes mám...dneska sem je stahoval....Vodafona mám....téééda...to je prekérka...:-) co s tim???..:-))))

EDIT: Tak opravdu pomohlo to restartování...děkuji...
EDIT2: Jak jste s trojkou spokojeni? Mě to zas taková bomba teda nepřijde..
Naposledy upravil Ondra_Pb dne stř čer 17, 2009 10:50 pm, celkově upraveno 1

Adamska | stř čer 17, 2009 10:47 pm

2 Appleman: No o restore uvažuju jako o posledním řešení, moc se mi nechce znovu nahrávat nějakých 12GB...
Jinak verzi iTunes mám 8.2.0.23, měla by to být nejnovější verze.
A ta nabídka update se mi má zobrazit jako pop-up okýnko? Jako když mi iTunes hlásily, že aktivace je dočasně nedostupná?

Uživatelský avatar Pifík | stř čer 17, 2009 10:49 pm

jo pop-up neboli vylítne samo...
Obrázek iPhone 5c 16GB
Host
Host

Uživatelský avatar iTukan | stř čer 17, 2009 10:51 pm

Adamska: Nepsal jsi nahodou, ze mas O2? Kdyby jsi cetl diskuzi, tak vis, ze u O2 to zatim nikomu update nastaveni nenabidlo a tem co sdileni od O2 jede meli pred tim toto rozchozeno rucne v betaverzi...
takze vydrz, nez to O2 uvolni nebo udela jinak...
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

Appleman | stř čer 17, 2009 10:52 pm

No tky ještě hledám náhradní řešení.. Ještě když mám iphone s vypnutým bluetooth a prostě nemám nic spuštěného co je potřeba k tehteringu tak máte nabídku spuštění tehteringu v nastavení-síť ?? Nebo tam nic nemáte o tehteringu jako já?

EDIT: Koukám že máš pravdu stim nastavení operátora. Řikal sem si, že mi tam prostě vubec nic nenaskočilo...
Naposledy upravil Appleman dne stř čer 17, 2009 10:54 pm, celkově upraveno 1

Maekoboss | stř čer 17, 2009 10:53 pm

Ondra: Skus restartovat ip, jestli ti chybí ikonka mms v menu tak je to dobře mms jsou normálně ve zprávách.

Adamska: Ten update carrier informaci se nutně nemusí provézt. Tyhle informace poskytuje operátor a pokud ten zatím neudělal žádné změny tak není co updatovat. Vodafone už svoje info updatoval a proto ten kdo ma vodafone tak tomu to vyskočilo. Jak je to u t-mobile nevim a co jsem slyšel tak 02 ještě neupdatovalo svoje informace. Skus dát třeba zítra nebo během pátku check for updates a snad už to O2 updatne.

Adamska | stř čer 17, 2009 10:56 pm

iTukan: Diskuzi čtu poctivě od nějaké 12. stránky, je možné, že jsem to přehlédl nebo jsem to v tom zmatku, který v tomto vláknu teď panuje, nepochopil :wink: Takže díky za vysvětlení a sry :)

EDIT: No teda, chci napsat odpověď a než jí dopíšu, je tu dalších X postů... Ok, pochopil jsem, počkám pár dní a pak uvidíme :)
Naposledy upravil Adamska dne stř čer 17, 2009 10:57 pm, celkově upraveno 1

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Vše ostatní