Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
s.davd píše:Mám dotaz... Před updatem jsem udělal blobost a nechal jsem si některé aplikace ve složkách pomocí programu categories.... A po upgradu mi chybí ty aplikace, které jsem tam měl... např mapy, camera atd.... Potřeboval bych poradit co stím kromě restore.... díky
pajcer píše:nemate niekto problem "activation server is temporarily unavailable" ???
FW sa stiahol ale akosi sa nexce nainstalovat (iPhone 3G FW 2.2) ze skuste neskor.... ale akosi to neskor sa nekona
samson010 píše:pochybujem ze vam iphone 3G nahraje 30fps video ako Iphone 3Gs , v software to nieje
tonjik píše:s.davd píše:Mám dotaz... Před updatem jsem udělal blobost a nechal jsem si některé aplikace ve složkách pomocí programu categories.... A po upgradu mi chybí ty aplikace, které jsem tam měl... např mapy, camera atd.... Potřeboval bych poradit co stím kromě restore.... díky
Taky se mi to stalo asi pred pul rokem. Pamatuju si, ze jsem nasel navod jak z toho na nejakym foru v anglictine - stacilo smazat nejakej konfiguracni soubor a ikony se zase objevily.
Uz si ale bohuzel nepamatuju, kde jsem to nasel.
EDIT:
koukni sem: http://forums.whirlpool.net.au/forum-re ... 92628.html
já jsem to udělal podobně jako popisuje Simonia - smazal jsem soubor com.apple.SpringBoard.plist ve složce /var/mobile/Preferences/
Předpokladem je, že máš JailBreak a dostaneš se do souborový struktury.
Podle fóra to vypadá, že to jde i jednodušeji: Or even easier, Settings > General > Restrictions, turn it on then off again.
Držím palce!
pajcer píše:nemate niekto problem "activation server is temporarily unavailable" ???
FW sa stiahol ale akosi sa nexce nainstalovat (iPhone 3G FW 2.2) ze skuste neskor.... ale akosi to neskor sa nekona
s.davd píše:tonjik píše:s.davd píše:Mám dotaz... Před updatem jsem udělal blobost a nechal jsem si některé aplikace ve složkách pomocí programu categories.... A po upgradu mi chybí ty aplikace, které jsem tam měl... např mapy, camera atd.... Potřeboval bych poradit co stím kromě restore.... díky
Taky se mi to stalo asi pred pul rokem. Pamatuju si, ze jsem nasel navod jak z toho na nejakym foru v anglictine - stacilo smazat nejakej konfiguracni soubor a ikony se zase objevily.
Uz si ale bohuzel nepamatuju, kde jsem to nasel.
EDIT:
koukni sem: http://forums.whirlpool.net.au/forum-re ... 92628.html
já jsem to udělal podobně jako popisuje Simonia - smazal jsem soubor com.apple.SpringBoard.plist ve složce /var/mobile/Preferences/
Předpokladem je, že máš JailBreak a dostaneš se do souborový struktury.
Podle fóra to vypadá, že to jde i jednodušeji: Or even easier, Settings > General > Restrictions, turn it on then off again.
Držím palce!
díky ale to asi nepujde... protože jsem měl v categories i nastavení..a jailbreak samozřejmě nemám protože jsem akorát nainstaloval oficiální fv 3 z itunes....
a na to jak vim zatim jailbreak neni...
avere píše:michello píše:avere píše:podle me jde o zpusob jak fungovalo nahravani videa u JB a jak funguje u 3Gs... podle me nemuzou poskytnout dostatecnou kvalitu videa tak jak by si to jobs predstavoval, tak to raci neudelaji vubec
To je totalní kravina. Je to čistě marketingovej trik. Kdyby tam dali nahrávání videa a další tahouny z 3 GS, tak kdo by si je pak kupoval? Nikdo, každej by zůstal u svýho 3G. Jde tu jen o prachy![]()
A jak je to s tím JB? Půjde v budoucnu udělat nebo ne? Diť ste na tomhle foru psali, že 3.0 udělá v iphone něco, kvůli čemu už nepůjde JB udělat. tak jak to teda je?
uplna kravina to co jsem napsal neni. je to jeden z duvodu proc to tak podle me neni, druhej duvod je marketingovej tah, kterej udelali prese kvuli tomu cos napsal.
co se tyce JB tak nevim, ale myslim ze frajeři co to umi si s tim nejak poradí
Pifík píše:Kurňa, to by mě teda zajímalo proč někomu ty MMS fungujou a někomu včetně mě ne... ne že by to pro mě byla prioritní záležitost, ale když už to iPhone konečně umí, tak jsem chtěl něco poslat a stejně prd. Nastavení se zdá ok, MMS u Vodafone aktivovaný, netuším kde je problém
dawe73 píše:Někde jsem slyšel nebo četl (nevzpomenu si ale kde), že MMS chodí přes 3G. Přes EDGE nebo GPRS ne. Zkoušel jsem poslat sám sobě MMS se zapnutým 3G a odeslání i příjem funguje. Když 3G vypnu, MMS se mi ani neodešle...
(Telefónica O2)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]