No ja se 14 dni rozhodoval jestliho koupit jeste letos nebocsi pockat na pristi rok, nasel jsem si pak jake budou mit nove modely komponenty, jak budou resene i barevne a nakonec jsem se rozhodl pro letosni model te rady Paragon, ktera uz pristi bude znacena jako superfly elite AL, byl jednak ve sleve, jeste mi na neho slevu i dali a za cenu 32 tisic jsem se rozhodl i rychle, a uprimne se mi krom vsecho libi i velice jednoducha barevna kombinace(oproti modelu na pristi rok)
Vcera jsem ho nachvili projel jenom tak po ceste a byl jsem hodne prekvapeny, oproti Treku 4900 disc, ktery je nejvyssi model pro rekreacni jezdeni a je to 26", mi prijde Paragon zivejsi, lepe akceleruju, lepe se ovlada a zataci, a je i s tem 29" lehce, holt jina je videt ze je to o dve modelove rady vise a ze zrovnavat to ani moc nejde, spise mi jde o to ze jak jsem s te 29" mel strach a obavy tak oproti tomu co jsem jezdil tedka to bude lepsi a to je to hlavni

A vim ze resit u kola barvu je kravina ale kdyz ja tom clovek ma jezdit atd, tak i po teto strance by se mu melo kolo libit

a tady se mi libi jak to kolo vypada jednoduse a "nedraze" to poznaji max ti co se tomu venuji podle komponentu

a 710mm siroke(dlouhe jak se to vezme

) riditka jsou taky mazec