takze ako som vcera pisal ze je ten GM nejaky spomaleny co sa tyka posuvania hocicoho tak nepomohol ani restore. chvilu sa zdalo ze vsetko je ok ale po case sa to zase zacalo spravat ako ked vam Vista po cerstvej instalacii zacne asi po hodine dvoch hrkotat s HDD a uz neprestane. vyzera to tak ze nieco permanentne zatazuje procesor a jednoducho nestiha vykreslovat. pribudlo vyhladavanie tak mi napadlo ci si nahodou nieco neindexuje a to sposobuje to spomalenie. prave som dokoncil dalsi restore a hned ako sa iPhone aktivoval som ho odpojil z kabla a zatial vsetko OK len na ako dlho
EDIT: zahada so spomalovanim vyriesena teda aspon pricina. zistil som ze to zacne blbnut ked dam synchronizovat kontakty a kalendare z Google cez Exchange. no teraz v Iphone nemam ziadny kontakt, ani jeden kalendar a ide to ako ma
EDIT2: dal som iPhone synchronizovat s Outlook. stiahol si z neho kalendar aj tie iste kontakty a vsetko je OK. Co sa mi ale vobec nepaci pretoze na Google Sync cez Exchange som si zvykol a jednoducho ho potrebujem
Naposledy upravil frantisheq dne čtv čer 11, 2009 9:51 am, celkově upraveno 5
To kedy bude JB pre FW 3.0 nevie nikto a keby to aj niekto vedel tak ta informacia sa tu uz niekde nachadza. Cakaj sleduj forum alebo forum DEV-teamu.
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
Dev tym tusim ze rikaly nejak po predstaveni OS3 v breznu .. ze JB bude hned po oficialnim vydani OS3 tedy za tyden ... ohledne cydie.. nekde jsem cetl ze Saurik uz to ma zmaknute ale moc tomu neveril jelikoz OS3 uz kontroluje zda je tam Cydia a Installer .. takze podle me na radu prichazi aplikace Icy coz je nahrada za Cydiu.. tot muj nazor..
Da se nejak zprovoznit sdileni intrenetu aniž bych musel davat restore jako novy iphone. Os 3.0 jsem stahl z netu a nejsem v developer programu takže nějaké nastavení z beta verzi uložene nemam. Jsem u O2 a použivam win xp. Diky za radu.
Jsem zklamany z ceske klavesnice. Posunuti prostredniho radku a zuzeni backspace mi nejde do krve, takze pouzivam anglickou klavesnici. Na prohledavaci "obrazovku" si taky budu muset zvyknout Se zbytkem jsem spokojeny, cestiny jsem se ale zpocatku lekl Diky vsem za postrehy a "rady".
Objevil jsem docela zavazny problem. Pokud chci poslat skupinovou SMS ( vice lidem ) tak jakmile pridam vice jak dva automaticky odesle SMS jako MMS !!! pokud odstranim MMS nastaveni a restartuji IPHONE je vse naprosto OK. Vsiml jsem si toho az dnes. Rozesilam zakaznikum SMS o zbozi a hle koukam mam u nich MMS nedorucena ... Zkuste a dejte vedet. Cisla jsem zadaval rucne nevybiral ze seznamu ...
Nepripaja sa mi WiFi automaticky tak ako pri 2.2.1 , musím ísť do nastavenia a tam tapnut na prislusnu sieť. Nepomohlo ani vypnutie "povoliť pripojenie" alebo ako sa to vola. Ďalej pri používaní Bluetooth Nokia BH-208 som bol zvyknutý ze pri odchodzom hovore išiel zvuk defaultne do Bluetooth sluchatka. Tetaz ide defaultne do iPhone a keď chcem použiť Bluetooth musím ho manuálne prepnut v "zdrojoch". Má niekto podobne skúsenosti ?
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM --------------------------------------- May Way - FingerPiano
Pánové koukám že se málo čte mám iPhone 3G od VF už dva dny používám OS 3.0 je tam spousta věci . Co se týká funkce PUSH mám instalované IM (icq) placenou verzi když nejsem online tak mi příde upozornění na můj email ze mam zprávu v aplikaci IM ! co se týče MMS žádný problém není lze touto cestou poslat i hlasovou zprávu kterou nahraješ v Diktafónu lze odeslat i emailem . přidávám i FOTO!
To:Kryšpín mam taky VF a MMS a vse ostatní naprosto funkční jen nejde sdílení internetu ani to nenabízí. Ne že by to byl velkej problem ale kdyz to tam ma bejt
Všichni jako prdlí, svádějí nefunkčnost tetheringu na svého operátora. Kdyby jste si raději přečetli předchozí příspěvky. Zjistíte, že to nefunguje nikomu, jen těm co si to rozjeli na beta verzi a po upgradu na OS 3.0 final si nahráli backup z bety. Podle mého to spustí opravdu až 17.tého, kdy bude FW ofiko
_____________________________________________________________________ iPhone 5 white 32Gb - iOS 7.0.4 JB Untethered, Windows 7 Ultimate
Takže souhlasí. Po přeměně karty z VF na TM se v nastavení objevilo sdílení internetu a MMS taky jedou. Takže problém je asi u VF.
Edit: MMS šly, ale po nastavení, sdílení v menu nebylo (se simkartou od VF). Po vložení sim od TM se MMS nastavily samy a objevilo se v nastavení sdílení.
Naposledy upravil Bishop dne čtv čer 11, 2009 9:20 pm, celkově upraveno 2
Spousta lidí před tebou psala, že jim to nejde na VF, O2 ani T-M. Já mám VF a MMS po krátkém nastavení jedou bez potíží, tethering ovšem v menu telefonu není
_____________________________________________________________________ iPhone 5 white 32Gb - iOS 7.0.4 JB Untethered, Windows 7 Ultimate
Joel - je to problem operatora. Pripojeni k internetu, mms i tethering se nastavuje automaticky pri aktivaci telefonu v iTunes pomoci souboru, ktery dava k dispozici operator (na zaklade informaci o puvodu tve sim - proto si po prvni aktivaci telefonu uz nemusel nic nastavovat). T-Mobile ma uz aktualizovanou verzi tohoto souboru (info o tom je v odile informace - operator v nastavenich telefonu - aktualne verze 4.0) a proto je po upgradu na 3.0 vsechno nastaveno automaticky. VF svoji verzi jeste neaktualizoval.
Po instalaci a první aktivaci jsem sdílení u O2 neměl MMS jo, dal jsem tam kartu T-Mobile a sdílení naběhlo, vrátil jsem kartu O2 a mám oboje, sdílení i MMS, takže potvrzuji, že to takhle jde nahodit. Uff a jdu chrápat.
cau tak sem tu vide ze nekdo rikaL ZE ZDILENI NETU lidem co maj t-mobile nejde nebo zejde lidem co nemeli beta verzi tak ja sem asi jedinej co nemel betu a mam operatora t-mobile a jde mi to jak zdileni tak mms mam iphona 3g a udelal sem restore stim ze mam phona prihlasenej jako developer
Možná nejen pro ty, kteří zjistili, že s novým firwarem tam přibyla jen ikona diktafonu: http://mobil.idnes.cz/applu-utekl-novy- ... iphone_ada A jenom ještě pro tuhle "cílovou" skupinu dodám, že to zdaleka není všechno, co ve fw 3.0 přibylo...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone X MBA 2014 13" i5 8GB RAM iPad Air 3 64GB LTE Powerbeats Pro Apple TV 2G + 4G AW4 44 Mac mini 2018
Hodně jsem tady řešil sdileni internetu a tak mě napadlo to zkusit vyřešit podobně jako s nastavenim edge ktere jsem tady taky řešil. Tehda mi pomohlo vložit do iphone kartu jineho operatora než O2 a tak jsem si dnes od kolegy pujčil T-mobile a když jsem kouknul do položky Network tak tam na mě koukalo sdileni internetu. Vratil jsem zpět kartu O2 a sdileni tam zustalo. Tak možna to pomuže i někomu z vás.
Další otázkou je, zda to sdílení je funkční... V betách jsem ho kolikrát taky měl v nabídce, akorát to nefugovalo, dokonce mi to psalo že mám kontaktovat operátora.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone X MBA 2014 13" i5 8GB RAM iPad Air 3 64GB LTE Powerbeats Pro Apple TV 2G + 4G AW4 44 Mac mini 2018
V nabidce ho mám ale neni fukční. Když ho zapnu a připojim přes usb k počitači tak se nabídka ztratí. Možna to souvisi s nastavenim služeb u operatora. Kolega co mi pujčil kartu ma nastaveno edge a taky jsem viděl ikonu E když jsem vložil jeho kartu. Sdileni fungovalo. Pak jsem vložil O2 a vidim jen o tedy označeni pro GPRS. Tak možná tohle bude důvod nefunkčního sdílení.