tohle mam od nedele doma, je na nem prace, ale je to fesak!
Zobrazit video na http://youtu.be/5kdnHfhnCqQ
Kód do fóra: [youtube]5kdnHfhnCqQ[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

, a bude hotovej, neco sem dam 

mefistos píše:my mame doma Mercedes 220 sportline pres 20 let stary ale jede to porad jako novy... vyhodou tehle mediku je ze byly delany na +1 milion kilometru.. coz se uz ani dnesni mediky nedelaj.. a pak peugeota 206... ja cekam na praci a pak se uvidi s cim prijdu:D

Mám Renault Megane Grandtour, r.v. 2005 a tento týden se mi po asi ročním váhání podařilo zapojit tempomat.

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
).
ale plánuju fabii Rs 1.generace a ano je to 1,9TDI
ale pro mě je to prostě srdcovka 

i ta barva
mě se líbila, měla kola Dotz Hanzo, myslím 17" černá skla a vypadala fakt dobře, zkusím najít nějakou fotku a kdyžtak ji sem uploadnu 

vcera sefovi nabourali auto (cize ne jeho vina) a pojistovna vinnika rekla: hele.. my vam to nezaplatime, mate audi A4 ktere ma najezdeno vic nez 100tisic.. takze date auto ne do autorizovaneho servisu ale do karaze k nakemu skorumpovanemu klepiri co ma s nami smlouvu.. a stejne doplatite dle amortizace cca 40 - 50%, a nahradni vozidlo vam dame na 3 dny (oprava cca mesic)

a rocnik 2005-06
Výbava téměř max, stav jako nový

jsem majitelem VW Golf IV 1.4i - vzhledově jsem mu propadl, nemá sebemenší chybu. Zamozřejmě že když budou peníze, mohl by dostat kola, folie atp., ale zatím bohužel. Co mě u těhle aut uchvátilo, je muzika. Neznám auto, které by v základu s trošku kvalitnějším rádiem hrálo tak křišťálově čistě! Autům nerozumím, sám bych si nevyměnil snad ani žárovku, ale miluju jízdu - pustim si oblíbenou muziku a jsem schopný se jen tak sebrat a jezdit po kraji, vychutnávat si jízdu. Je to pro mě největší relax pod sluncem, ale musím se přiznat, že jsem hroznej bordelář ... pořádek miluju, ale trvá mi strašnou dobu, než se k tomu dokopu, takže měsíc je auto jak popelnice a teprve až se naštvu, ho dám do pořádku se vším všudy. Jediné co mě štve je motor, chtělo by to větší zvíře 

a vauxhall vxr8 a jako daily fabii rs 1. generace

Akoze da sa v pohode ist aj na 9l, ale uz musi mat clovek lahku nohu. A na druhej strane nadrz 100l mi staci na dojazd 1000km, co je super.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé