kto tu ma skusenost stym co aj ja ? tasky z tesca sa maju po case rozlozit v lese...no mne sa rozpadne uz cestou k domu

EDIT: pribeh!
: Prideme do toho j*bnuteho Tesca, jedine co som chcel, je kupit si v pokladni cigarety a zaroven rozmenit drobne. Slusne sa spytam matrony pr*jebanej co zakladnu skolu skoncila len protekciou, ze ci bude tak laskava, a pocka so svojim dvojvozikovym nakupom, kym si za 20 sekund kupim cigarety. NIJEEE, ja tu stojim patnaast minuut a nebudem cakat vyse. ale ochotny skulavy turboko*ot brigadnik mi povie "aj tak cigarety nemam" "a to nad hlavou je co?" "nemam od toho kluce". no k*kot... otocim sa, v coffe&co mlada blondinka, chvilu pozorujem ako jednym vechtom umyva pohare a potom vitrinu so zakuskami...och ako ma vzrusuje salmonela!... hodim na nu to jedno zdrave oko ze moja rozmen mi desinku, tiez p*čuje ze nema ale nejak sa mi podari na nu hodit aj to druhe oko a nakoniec privoli, dostavam vytuzenu dvojeurovku a hor sa pre vozik. to ze som zasa nasiel taky co piska, vrzga a jedno koliesko sa netoci, nestoji za rec. 30 minut hadzem k*kotiny do vozika, od jogurtov po deostick cez pivo az po vonavu k*kotinu na zachod, ked uz tam mam utesenu kopku pridem k pokladniam. a jebne ma. instantne ma jebne. otvorena bola PRESNE JEDNA pokladna. JEDNA JEDNA V*JEBANA SK**RVENA POKLADNA. v strede. a od nej sa tahal had jak sebavedomie ibrahima maigu cez celu sirku tesca, no nech neprehanam bolo tam minimalne 35-40 ludi, z toho tak 15 ludi malo voziky nalozene kopcom. oblieva ma studeny pot, v duchu rozmyslam ze no co, otvorim si pivo a budem si citat casopis... pri poslednej pokladni stoja tri piče skurvene predavacky, z toho jedna neviem ci nebola veduca, tak ku nim pridem. nejaky mlady pan predo mnou a pyta "prosim vas, v com je problem"" "v ludoch" do mna vosli jedy 4000 "pani, my vieme ze nie v tom vam rano nedoniesli mlieko ale v ludoch, ale preco vy tri tu stojite s kavou v ruke?" "nam o desiatej padla" "je 21:50" "no ja uz do pokladne nepojdem..." do toho sa zasa zapojil ten vedla stojaci ale dostal rovnako mile odpovede "kedy otvorite dalsie pokladne?" "mozno o 10tej pridu nejaki ludia" "to tu vazne nechate tych ludi stat v tom rade hodinu?" "to neni moj problem..." okej jebem na ludi, nie som chuck norris vy*ebany nesmrtelny "dam vam 10 eur ked mi toto tu nablokujete" "ja nie som odkazana na vasich 10 eur" o*ebalo ma okolo toho vozika az sa to koliesko po*ebane zacalo znova krutit... chytam vozik, z celej sily donho j*bnem az sa pr*jebe az k informaciam... nech si ho nejaky ch*j ide zasa povykladat... este tam po nej v zachvate ziapem ze nech sa necuduje ze cely zivot sedi za pokladnou, lebo niekto jej ponuka 300 korun za 5 minut roboty, co keby som mohol si za to do pokladne sadnem aj na rok... ale nie piča ma hrdost a melta kavu v hrnceku so slonim k*kotom namiesto ucha. cez zatvorenu pokladnu chcem prejst, otvorim tu k*kotinu zatarasu, spusti sa alarm, uplne hnusny zvuk, pribieha sedivy pajdajuci kokot sbskar a uz sa po mne chnape... revem po nom ze sa ma dotkne a jeho vlastnymi plastovymi putami ho priputam k tej pokladni, aj tak ma zdrapi za ruku, odsotim ho a idem d*piče. niekto vypol ten alarm, moj sused s usmevom taktiez presiel tou pokladnou...znova spustil alarm, zazelal vratnikovi aby mu to vrieskalo az do rana a ideme prec. tu prisaham na vlastnu smrt, pohyblivost svojich spermii a postove tajomstvo kyberie, ze do tesca v Petrzalke minimalne 1 rok nevstupim. z*pičenci z*pičeni v*jebani, a takychto k*kotov este niekto podporuje, niekto z mojich dani nejakymi ulavami, davkami a p*čovami lebo k*kot vychodi zakladnu skolu a nevie ani rozky cez pokladnu pr*jebat