Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Saddako píše:Ja uz se poradne nevyznam v tom co je povazovano za warez a co za newarez a tak radeji mlcimAz se objevi oficialni 3.0 a (ne)warez JB 3.0 tak to tady opetovne trosku ozije.
creck píše:Byt adminem , zakazu i JB, jelikoz podle vyjadreni apple je to nelegalni uprava, okradani apple o penize , tudiz warez
* Dejte si do podpisu verzi FW a typ iPhone (1. generace, 3G) a způsob odblokování, při problému pak nemusíte psát jaký máte FW - bude z toho patrno, jaké řešení je pro vás nejlepší. Dotaz typu "nejde mi to nebo to" nám neřekne, jaký máte FW, iP a jaký způsob odblokování jste použili, je to jedna z klíčových informací při hledání problému !
* Nikdo vám neporadí pokud popíšete svůj problém např. jako: "...mně najednou nejde iPhone...". Popište svůj problém podrobně, uveďte verzi vašeho FW a typ iPhone (1. generace, 3G) - to si uveďte nejlépe do podpisu, napište, co přesně jste udělali, co smazali, odkud co instalovali a podobně nežli k závadě došlo. I zde používejte přesné názvosloví a respektujte pravopis ať už v kterémkoli jazyce. Představte si sami sebe, jak hledáte něco pomocí vyhledávače a co vám nalezení může usnadnit.
kosmonaut píše:Chatbox je možná jedno z pomocných řešení, na druhou stranu si dovedu představit situaci, kdy je chatbox plný monologů typu: "Potrebuju help s tím a tím." za 5 minut "Může mi s tím někdo pomoct?" za minutu "Nikdo neví?" za 10 vteřin "Ste fšici kkti!!!" apod. Výhoda (moderované!) diskuse je v tom, že se může balast a OT prostě smazat (což je jedna z věcí o kterých si myslím že tu fungují trochu hůř).
Ve zkratce - kdyby chatbox fungoval tak jak má, prosím. Ať tu je. Ale spíš mám obavu, že, vzhledem k složení místních návštěvníků, to bude ten případ kdy z 80% tam budou nesmysly. Možná se ale mýlím a bylo by to užitečné...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé