iPhone je nejhorší telefon na světě, tvrdí prestižní server

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar icefiresr | sob lis 21, 2009 10:47 pm

Re: iPhone je nejhorší telefon na světě, tvrdí prestižní server

Beavers píše: Řeči o tom, že nefunguje slider, že není slyšet zvonění apod., jsou pouhé tlachy. .

Tak to si potom s prepacenim pozral vsetku mudrost sveta, minimalne 3 ludia to tu napisu priamo do topicu, okrem toho to robi aj mojim kamaratom a stale to ides popierat. Aj svoj nos medzi ocami si popries.

Dokonca mi to robilo uz od FW 2.2.1, ked som mal vobec 3G prvy krat a robi to az doteraz - do 3.1.2, celkom nahodne. Odvtedy som vystriedal 3 (!!) iPhony.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | sob lis 21, 2009 11:34 pm

Kup si Sagem a budeš spokojenej.

EDIT: A zapomněl jsem ti připomenout, aby ses ke mně choval slušně, buď tak laskav!
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar dawe73 | ned lis 22, 2009 1:56 am

icefiresr píše:Dokonca mi to robilo uz od FW 2.2.1, ked som mal vobec 3G prvy krat a robi to az doteraz - do 3.1.2, celkom nahodne. Odvtedy som vystriedal 3 (!!) iPhony.

Zvláštní, taky jsem vystřídal 3 iPhony (2G, 3G a 3GS) a to co popisuješ se mi NIKDY nestalo. Buď máš neuvěřitelnou smůlu na vadný kusy nebo je to rukama. Přítelkyně má taky iPhone, ptal jsem se jí a taky tento problém nezná. Vlastně to kdysi zkoušela v rukavicích, ale z toho tě snad (jako pokročilého uživatele iP) ani podezírat nemůžu...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

7luke.com | ned lis 22, 2009 2:09 am

Asi patogenní zóny nebo tak něco. Protože tohle opravdu není normální. A prodaných iPhone jsou miliony :roll: Takže asi doporučuji koupit třeba Nokii :D :D :D

thomasek79 | ned lis 22, 2009 2:20 pm

Beavers píše: Řeči o tom, že nefunguje slider, že není slyšet zvonění apod., jsou pouhé tlachy. .

Pardon, ale nedostatečná hlasitost zvonění je tlach??? :roll: Je to multimediální zařízení, ale tváří se i jako telefon, ne? Tak proč by nemělo být slyšet? Nebo vy ho jako telefon nepoužíváte???
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 6S -> iPhone X
& iPad 2
Host
Host

McDog | ned lis 22, 2009 2:43 pm

Inak na to zvonenie je daka apps nie pokial viem...?

Uživatelský avatar dawe73 | ned lis 22, 2009 2:48 pm

Ano, jsou to kecy! iP používám hlavně jako telefon, hlasitost mám tak na 75% a to stejný na vyzvánění. Stačí si zvolit VHODNÉ vyzvánění. Netvrdím, že je iP svatej nebo bez chyby, ale s výše uvedenými problémy jsem se nesetkal.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Beavers | ned lis 22, 2009 3:20 pm

thomasek79 píše:Je to multimediální zařízení, ale tváří se i jako telefon, ne? Tak proč by nemělo být slyšet? Nebo vy ho jako telefon nepoužíváte???

Když si nastavíš klasické old phone vyzvánění, tak ho určitě uslyšíš. Pokud ale chceš oslňovat okolí nějakou zvukovou pitomůstkou, tak ji slyšet nemusíš a jestli si tam dáváš vlastní melodie, tak si je nejprve zedituj v nějakém audioeditoru na pořádnou hlasitost. Jako telefon ho používám a jsem s jeho sílou zvonění spokojen, kolikrát je to až zbytečně nahlas. Nemusím upozorňovat celou městskou čtvrť na to, že mi někdo volá. Btw: mám udělanou úpravu sítěk, které kryjí reproduktor, i to pomůže k vyšší hlasitosti.
Moderator fóra
Moderator fóra

thomasek79 | ned lis 22, 2009 5:15 pm

V tom editoru to zkusím, díky za radu. Jinak nepotřebuju nikoho oslňovat pitominkama, jen zkrátka nemám na všechny stejné zvonění old phone :D
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 6S -> iPhone X
& iPad 2
Host
Host

TommyS | ned lis 22, 2009 7:26 pm

"iPhone je nejhorší telefon na světě" Dobře jsem se zasmál :wink:

rafto | ned lis 22, 2009 10:50 pm

nazdar pani pridam sa aj ja iPhone je podla mna naozaj skvely telefon ale budme uprimny je to skor multimedialna hracka ako telefon zvonenenie nepocujem ani ja ked ho mam v nohaviciach a o sms ani nehovorim.Smsky sa mi pisu fajn.Ale keby tento telefon nemal multitouch a podporu tolkych aplikacii kdo z vas by si ho takto branil.
Host
Host

Cyclope | pon lis 23, 2009 8:04 am

Takové články měly vycházet dříve. Aspoň by nás třeba bylo méně. :)
Teď vážně. Prakticky co rok střídám mobily za nové. Měl jsem to či ono a vždy jsem celkem pečlivě vybíral dle parametrů daného mobilu. U iPhonu to ovšem byla láska na první pohled a bezhlavě jsem se řítil při jeho uvedení do krámu. Prostě jsem ho musel mít. Nyní je to 15 měsíců, co ho mám a nemohu si na nic závažného stěžovat (a za nic na světě bych se ho nyní nevzdal). Prostě některé věci jsem oželel (a díky JB jsem je zase získal zpět :wink:) na úkor dalších desítek vychytávek, co ostatní zařízení neměly a teď se to snaží kopírovat.
Samozřejmě, stejně jako "není člověk ten, co by se zavděčil lidem všem", to samé platí i u každé jiné věci.

A tak jediné, co mi opravdu trochu schází, je otevírání některých multimediálních příloh z mailu. A pár dalších maličkostí. Bez toho se dá ale žít...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar House_MD | pon lis 23, 2009 8:22 am

Abych taky něco přispěl, a konečně se dostal na pokročilejšího uživatele.
Ten článek sem sem dal jako vtip, pro pobavení... A teď budu trochu OT: jeden známý je strašně chytrý, všechno zná... Prostě něco jako děd vševěd. A jeho úžasný výrok byl, že výrobky Apple jsou na nic. Ale když unás na stole uviděl iMac, opruzoval tak dlouho, dokud sem mu ho nezapl a neukázal jak to funguje. To stejné s iPhonem, a najednou si honem běžel koupit iP...
Abych si to zhrnul... Výrobky Apple nejsou dokonalé, ale dokonalá věc neexistuje. iPhone je ale pro mě naprostá bomba, to potřebuju udělá, to co jsem chtěl aby uměl umí, ve srovnání s N73 je úplně na jinačí dimenzi a úrovni chápání. A pokud se někomu iP nelíbí, ať jde do (_!_) a koupí si Sagem jak říkal Beavers...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar murder | pon lis 23, 2009 9:57 am

ipf píše:neřešte to, podobný článek kritizoval HTC HD jen proto, že autor ho "neuměl zapnout" ani do něj nic užitečného nahrát. obdobně se dá tvrdit, že ferarri (aston martin, lamborgini..) jsou popelnice, protože se s nima nedá jezdit po hopsaštrásse třista :mrgreen:

OT: Když už jsi nakousl to Ferrari měl jsem tu čest jezdit se 612 Scaglietti auto úplně nové stálo pouze 8,5 mega, do kufru zasahovali krápníky svárů cca 2,5 cm dlouhé (na roztrhání báglů akurát) drnčeli nerezové lišty na prazích, a od 200km/h to nešlo udržet na silnici, až po čtvrté návštěvě servisu našli uvolněné zakrytování pod motorem, které nasálo vzduch a absolutně rozhodilo aerodynamiku. Pak už to konečně sedělo, ale stejně můj názor na F už zůstal nezměněn, najel jsem s tím celkově kolem 3000km.
No a ať nejsem jen OT tak tento článek o iPhone bych bral spíše jak recesi, která ukazuje na určité nedostatky, které bohužel jsou u této jinak skvělé mašinky.
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Zahradník | pon lis 23, 2009 10:17 am

Lidi, vždyť tu diskutujete o ničem ... :)

Nechci se nikoho dotknout, ale tohle téma mi připadá jako rozhovor slabochů, kteří si dokazují že nejsou slabí. :)

Pokud jste s tím telefonem spokojeni, nemůže vás přece nějaký článek vůbec rozhodit. :)
Naposledy upravil Zahradník dne pon lis 23, 2009 10:18 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar House_MD | pon lis 23, 2009 10:18 am

No, a kdyby sis koupil Porsche tak by se Ti to nestalo :mrgreen: (joke)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

jnoveek | pon lis 23, 2009 11:08 am

mal som asi sto telefonov no odkedy mam iPhonika uz sa tomu vobec nevenujem dovtedy vkuse mobil cz sk mobilmania a tak cital som recenzie predaval kupoval no uz som konecne nasiel tu pravu :)))

Uživatelský avatar murder | pon lis 23, 2009 11:31 am

House_MD píše:No, a kdyby sis koupil Porsche tak by se Ti to nestalo :mrgreen: (joke)

Neříkalo mi pane, bylo to mého šéfa. Jinak předtím měl půjčený 911 turbo a to byla úplně jiná polívčička a za poloviční peníze, jenže exšéf je maximální snob a nechtěl něco čeho jezdí hodně (prostě magor) :lol: :lol:
Jen jsem chtěl poukázat že i taková ikona jako Ferrari vyrobí prostě občas šunt který je předražený, tam bych dokonce tvrdil že poměr kvalita/cena byl o hodně horší něž je tomu u iPhone. Ono celkově na Apple nadávají lidi protože si myslí, že na to nemají a moooc by to chtěli. Já zatím taky nadávám, ale ježíšek se blíží a možná bude i nějaký jablečný výrobek pod stromečkem (i když to záleží na cestě známého do USA) :D

Jirkus píše:Lidi, vždyť tu diskutujete o ničem ... :)
...

No vidíš a mě to přijde plodnější diskuze (alespoň se pobavím) než diskuze o tom jestli VODI uznal nebo neuznal reklamaci... :lol:
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar BlazingUFO | pon lis 23, 2009 4:51 pm

podla mna ten zasekavajuci slider suvisi nejako aj s temou slidera, ked som pouzival mac temu tak sa mi z casu na cas zasekol, odkedy mam iElegance este sa mi to nestalo
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

McDog | pon lis 23, 2009 8:06 pm

ja som nontheme a nonWB a robi to.Ale fakt tak 2-3 krat.Alebo mi niekto vola a mam cirny screen a az potom kuknem a neprijaty hovor...

kotelník | pon lis 23, 2009 9:14 pm

nevím, ale mě osobně příjde nezávisle na tomto článku telefonování dokonce velmi kvalitní a čisté. Je to pro mě radost i u cesty či jinde v hluku slyším čistě a krásně a pozor, nemám jej na maximální hlasitost v žádném případě... Ve srovnání s nokií e51, 6230i a podobně staršíma telefonama, nelze srovnávat, slyšitelnost a srozumitelnost ohavná...a co se týče psaní na iPhone, první měsíc jsem měl hodně překlepů, ale nyní píši prakticky bez nich a nepíšu horizontálně...a nejde o to, že mám rád apple. ano to sice mám, ale kdyby slyšitelnost dobrá nebyla, štvalo by mě to...a výdrž mi příjde v pohodě, jasně, bylo by příjemné kdyby vydržel 30 hodin v činnosti a 7 dní v provozu, ale mě vydrží MINIMÁLNĚ den, pokud teda nedělám kraviny a nehraju jen hry. (doporučuju farm frenzy, ale to jen tak mimochodem:) a pro koho je problém ho večer po příchodu domů nabít?
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Beavers | pon lis 23, 2009 9:34 pm

A já ho na noc vypínám. Proč by tu měl vyzvánět nějakým omylovým telefonátem, když chci spát, a proč by měl v noci běžet a neustále se vyhledáváním sítě pomalu vybíjet? Ráno ho zapnu a vím, jestli mi někdo volal a SMS mi taky přijde a nebudí mě ze spaní. Navíc se s každým vypnutím vlastně jakoby refreshuje´.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | pon lis 23, 2009 9:36 pm

Jasně také vypínam. Predejdu tím rychlovybijení a zpomalení telefonu. Já spím a telefon bude taky spát. :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

McDog | pon lis 23, 2009 9:36 pm

NJ bea lenze niekto ho pouziva ako budik:)

Uživatelský avatar Beavers | pon lis 23, 2009 10:01 pm

Na buzení mám budík, který je projekční a zobrazuje mi i venkovní teplotu, jenže jej už jako budík nepoužívám, neboť už NEMUSÍM vstávat do práce :lol: :lol: :lol:
Tak jako navigaci bych si pořídil jako takovou a netrápil bych iPhone nebo jiný smartphone.
Ještě bychom mohli chtít, aby nám iPhone opekl ráno tousty a osprchoval nás. Pro mě je už něco drastického na tak malém zařízení chtít sledovat filmy a seriály, ale proti gustu... Nikdy jsem nesledoval filmy ani na monitoru počítače. Mám-li z toho něco mít, chci tam mít prostorový a hutný zvuk a velký obraz. Proto nepokládám iPhone za běžně použitelný univerzální přístroj.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar 2L8 | pon lis 23, 2009 10:15 pm

Tak toto m poriadne vytocilo! Ako sami sebe si odporuju, píšu, že je to zlý telefón a zároveň na konci ho vychvaluju a potom ešte aj píšu, že polovica redaktorov má IP!!! veď to je choré! A aj k tej hudbe, veď keď je ten dotyčný čo to písal dement a pustí si hudbu tak, aby ohluchol, tak sa nie je čo diviť aké nezmysli to tu pise. Fakt má nastvali! Ja nedáme dopustiť na IP! píšu mi aj ľudia, že oveľa lepší je omnia, ale v com? Za fotak, či nebodaj win. mobile?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

ilijusin | úte lis 24, 2009 7:39 am

Ja myslim, ze se vsichni ohledne toho clanku moc rozcilujete. Sdeleni toho clanku je jednoznacne: iPhone neni dobry telefon k zakladnim telefonickym ukonum.
Jak uz tu nekdo psal, tak iPhone = "hracka" s extra funkci telefonu. A toto muzu jen potvrdit, protoze momentalne mam iPhone v servisu a pouzivam Nokii E75. Nehraji si s telefonem tak casto, nejsem porad pripojeny na FB apod. (ono to je spis pozitivum :D ) a klasicke telefonovani a SMSky resim mnohonasobne rychleji nez na iPhone. Favorites nemuze nikdy nahradit rychlou volbu u Nokii. Ono by stacilo vzit stopky a stopovat, jak dlouhou bude trvat uzivateli iPhonu a uzivateli Nokie zavolat na nejake cislo.
Je ale pravda, ze nechapu proc do toho clanku motaji nekvalitni hovor. Jediny znamy problem, ktery iPhone ma, je ze casto druha strana slysi svoji ozvenu.

Shark NX | úte lis 24, 2009 9:56 am

ilijusin ... Nechapem ... Volanie je otazka 2 sekund.
Zapnutie, Slide, Oblubene kontakty a uz volam. SMS to iste ... Spravy, Nova, Vyberem prijemcu otocim telefon na sirku a pisem 2x rychlejsie nez na normalnom telefone.

Nevidim ziaden problem. Ohladom tej ozveny ... Staci mat mierne stiahnutu hlasitost Sluchatka ... Nemusi volajuceho pocut cele okolie.

Volker | úte lis 24, 2009 3:17 pm

Nejspis tam pisou recenze lidi,kteri dostavaj uplatky od konkurence.Jinak si to neumim predstavit.
Ipad 32gb3G
Host
Host

Uživatelský avatar 2L8 | úte lis 24, 2009 6:00 pm

Shark NX uplne s tebou suhlasim, a inak nechapem precopisu take blbosti, ked polovica z redakcie pouziva IP ...
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar icefiresr | úte lis 24, 2009 6:26 pm

markus.22 píše:ja som nontheme a nonWB a robi to.Ale fakt tak 2-3 krat.Alebo mi niekto vola a mam cirny screen a az potom kuknem a neprijaty hovor...

Radsej to nepis, Beavers Ti to popre :lol:

BlazingUFO píše:podla mna ten zasekavajuci slider suvisi nejako aj s temou slidera, ked som pouzival mac temu tak sa mi z casu na cas zasekol, odkedy mam iElegance este sa mi to nestalo

Dakujem za radu, skusim to este dnes, necham tu temu nahodenu tyzden, uvidime, ci sa nieco zmeni :) Teda vlastne ano - bude to papat viac RAM.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

McDog | úte lis 24, 2009 7:00 pm

Ale nepopre.Ono to moze byt hocico predsalen je to iba hw+sw a moze to mat svoje muchy.Inak asi ip predam kedze je taky zly.Nechapem preco som ho vobec kupil.No naco?Poviete mi?Najhorsi telefon na svete a ja si ho kupim.Ach jaj.Ani oprat mi veci nedokaze.Zato taka N97 ta je genialna.Ma v sebe aj mikrovlnku a 5800XM dokonca aj DVD mechaniku a dokaze zvonenia

ilijusin | úte lis 24, 2009 7:18 pm

Shark NX píše:ilijusin ... Nechapem ... Volanie je otazka 2 sekund.
Zapnutie, Slide, Oblubene kontakty a uz volam. SMS to iste ... Spravy, Nova, Vyberem prijemcu otocim telefon na sirku a pisem 2x rychlejsie nez na normalnom telefone.

Kdyz uz neco hodnotis, snaz se prosim byt objektivni. Tvuj postup telefonovani se tyka "rychle volby" (resp. Favorites), neverim, ze to zvladnes rychleji nez clovek s Nokii, kteremu staci odemknout klavesnici (2 stisknuti) a podrzet 1 cislo. Za zminku stoji, ze cely tento postup lze provadet poslepu. A zavod v hledani a zavolani normalniho cisla by iPhone prohral na plne care. Pokud potrebujes vysvetleni, rad ho poskytnu, ale myslim, ze neni tezke na to prijit sam.
Vychozi SMS.app na iPhone je uplna tragedie, jak tu mnozi uzivatele sami "priznali" a jedine pozitivum na ni je zobrazeni ve forme chatu. Jen pro informaci, u Nokii staci po odemknuti klavesnice zmacknout 1 tlacitko pro napsani nove zpravy.

Nechci se tu hadat. Je to to same, jako kdybych obhajoval iPhone na WM foru. K nicemu krome ukamenovani nedospeji. Jen me zarazilo, kolik lidi na tomto foru neni schopno myslet krapanek "sebekriticky" a priznat si, ze iPhone je vice hrackou a multimedialnim centrem, nez telefonem.

Uživatelský avatar Beavers | úte lis 24, 2009 7:21 pm

ilijusin píše:...iPhone je vice hrackou a multimedialnim centrem, nez telefonem.

A to je stručná charakteristika tohoto přístroje (záměrně neříkám telefonu), kterou tu neustále zdůrazňuji.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar 2L8 | úte lis 24, 2009 7:49 pm

ilijusin, tak preco potom mas IP? :) Chod na nokiu a mas po problemoch, ked sa ti nepaci IP. Podla mna je to velmi dobre zariadenie a nemam voci nemu ziadne vyhady. A to som bol velmi dlho, niekolko rokov na nokii a to na roznych a mam s tym skusenosti, takze IP je jasny favorit a to hovorim OBJEKTIVNE. :wink:
iPhone expert
iPhone expert

ilijusin | úte lis 24, 2009 8:04 pm

Protoze me jako studentovi vyhovuje resp. vyhovovalo zarizeni tohoto typu. Taky jsem leta pouzival Nokie a iPhonem jsem byl unesen, nedavno jsem z technickych duvodu (nefunkcni home tlacitko) byl nucen presedlat zpet na Nokii a zjistil sem, ze mi preci jen vyhovuje vice. Pouzival jsem iPhone pres 2 roky a nelituji toho. Ale ted mam mene casu si hrat a potrebuji "akcnejsi" telefon u ktereho muzu mnoho ukonu provadet bez koukani na telefon.

Chapu vsechny proc ten telefon tak miluji a nechci na tom nic menit. Jsem rad, ze tu iPhone je a bude. Rozhodne budu nadale sledovat deni okolo neho. Jedineho ceho jsem chtel docilit je, aby se uzivatele iPhonu na svuj telefon koukli trochu vice sebekriticky a nekamenovali kazdeho kdo sebemene (neni pripad tohoto clanku, ten se navezl hodne) zkritizuje iPhone. Jeste jednou zjednodusene zopakuji, jak ja jsem pochopil clanek: iPhone je na hrani, ne na telefonovani.

PS: Ani jednou jsem nerekl, ze iPhone se mi nelibi...

Shark NX | úte lis 24, 2009 9:24 pm

iliusin mal som kvantum telefonov v Ruke.
Predposledna bola Nokia N80 a posledna N95 ... Bohuzial musim povedat ze oba telefony sa Odozvou Systemu, Sviznostou, Jednoduchostou nerovnali iPhonu.
N80 som sa zbavil kvoli citelnemu spomaleniu systemu ... N95 letela spolu s nou.
Na to som si obstaral Kombinaciu Asus P320 a BlackBerry Bolt ... Asi 4mesiace som bol velmi spokojny s oboma.
Neskor som dostal ponuku od znameho ze si so mnou vymeni Bolta za iPhone 3G ... Ktoru som aj uskutocnil ... A priznam sa, Nelutujem.

Samozrejme ... iPhone ma par much, ale ak mam vyjadrit svoj subjektivny nazor tak mi plnohodnotne vyhovuje: Odozvou systemu, Podporou vyrobcu, Aplikaciami (Za uzasne ceny), Podporou zo strany uzivatelskej komunity atd...
A neviem ci mozeme porovnavat * a Unlock a dlhe stlacenie jednej z volieb ked Home Button, Prejdenie prstom po obrazovke, dotyk Telefonu a zvolenie volanej osoby je priam identicke.

3GS dokonca len Stlacim tlacitko na BT Headsete, poviem koho chcem vytocit a koniec (Taktiez rovnako ako na Nokii)

Kazdy telefon dokaze ponuknut nieco ine.

Uživatelský avatar parmin | stř lis 25, 2009 12:02 am

I kdyz oddelite u iPhone funkci telefonu a multimedialni hracky, ani potom nemuze byt objektivne pravda, ze by byl iPhone nejhorsi telefon na svete a to i kdybyste delali sebeslozitejsi multikriterialni hodnotici matice.
Na trhu jsou stovky ruznych telefonu ruznych vyrobcu a znacek a troufnu si tvrdit, ze spoustu z nich by iPhone strcil do kapsy i kdyby neumel nic jineho nez jen telefonovat a psat SMS.
Kluci z redakce se chteli jen trochu zviditelnit a tohle je velmi jednoduchy a velmi ucinny zpusob. Uplne stejne to uz par let dela jisty pan Hulan, o kterem se tady vedla diskuse v jinem vlakne...
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar 2L8 | stř lis 25, 2009 4:45 pm

Presne tak chlapci, ale ked teda oddelime telefonovanie a "aplikacie" iPhonu, tak je tam velky priepastny rozdiel. A to myslim co sa tyka toho druheho a to prve ( telefonovanie) nevidim v nom ziadnu chybu. Mne sa plnohodnotne s nim telefonuje a bez chyby. aaa urcite aj sluchatka su velmi dobre na "sukromnejsi" a zrozumitelnejsi hovor. Takze nemozem tomuto nic vytknut. :)
iPhone expert
iPhone expert

McDog | stř lis 25, 2009 4:59 pm

parmin píše:I kdyz oddelite u iPhone funkci telefonu a multimedialni hracky, ani potom nemuze byt objektivne pravda, ze by byl iPhone nejhorsi telefon na svete a to i kdybyste delali sebeslozitejsi multikriterialni hodnotici matice.
Na trhu jsou stovky ruznych telefonu ruznych vyrobcu a znacek a troufnu si tvrdit, ze spoustu z nich by iPhone strcil do kapsy i kdyby neumel nic jineho nez jen telefonovat a psat SMS.
Kluci z redakce se chteli jen trochu zviditelnit a tohle je velmi jednoduchy a velmi ucinny zpusob. Uplne stejne to uz par let dela jisty pan Hulan, o kterem se tady vedla diskuse v jinem vlakne...

No moj kolega ktory je antitalent na pc a vsetko ma iPhone bez JB.Vyuziva na teefonovanie,SMS a navigaciu a obcas net...a poskusal najnovsie Nokie a podobne hluposti a neda na iP dopustit...tak neviem co melies....a ja ho zas pouzivam ako nahradu pc a vsetkeho co sa da v jednom.....a nemam jedinu namietku

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Vše ostatní