Tak včera dorazil balík z USA, mám první hodinky které jsem v USA koupil, tohle byl spíš omyl

přihodil jsem z hecu a vyhrál je za pár stovek ..
INVICTA
Invicta je silná až ?kultovní? značka s řadou klasických, módních, luxusních i extravagantních modelů. Invicta si najde všude svého zákazníka a uspokojí i ty nejnáročnější. Celá filosofie této značky pochází již od jejího zakladatele Raphaela Pikarda, který přišel se zásadním nápadem, že vysoce kvalitní švýcarské hodinky mohou být dostupné i v nižší cenové úrovni.
Invicta Současným vlastníkem značky Invicta je společnost Invicta Watch, sídlící v USA a je jedním z největších dodavatelů hodinek na americkém trhu. Majitelem společnosti je pan Eyal Lalo. V roce 2008 Invicta otevřela svoje zastoupení pro Evropu v Amsterodamu pod stejným názvem. Výrobní závody jsou koncentrovány z části ve Švýcarsku a částečně v USA. Roční produkce přesahuje 1 milion kusů Invicta hodinek.
Invicta Název značky a také firmy pochází ze slova ?invincible?, což v překladu znamená nepřemožitelný. Invicta byla založena ve švýcarském městě La Chaux-de-fonds panem Raphaelem Pikardem. V roce 1837 vyrobila Invicta svoje první hodinky s pevnou vírou, že vysoce kvalitní švýcarské hodinky by mohly být nabízeny v rozumné cenové úrovni. Švýcarské hodinky byly známé po celém světě, což bylo jedním z důvodů, proč Invicta všude sklízela úspěch. Jméno Invicta se brzy stalo velmi známým a společnost se rychle rozvíjela více než jedno století. Velmi populární byla za druhé sv. války u amerických vojáků, kteří utekli z německých zajateckých táborů do Švýcarska.
V 70. letech byla Invicta vytlačena invazí Quartzu. Zdálo se, že dlouhá historie společnosti zanikne. V roce 1991 následovníci značky Invicta společnost reformovali.
O třináct let později se Invicta rozvinula v nejrychleji rostoucí společnost v hodinářském odvětví.
Ivnicta vytváří neustále nové modely a modely starší jsou obměňovány. Současná nabídka je rozdělena do šestnácti kolekcí např.: Invicta Speciality Collection, Invicta Corduba Collection, Russian Diver, Subaqua, Anatomic Pro Diver atd. Celková nabídka hodinek Invicta převyšuje 1000 modelů. Hodinky jsou zhotoveny z nejrůznějších vysoce kvalitních materiálů tak, aby nebyl podceněn ani nejmenší detail. V kolekci můžete nalézt i luxusní řadu limitovaných edicí, sérii hodinek s diamanty, keramické hodinky, automaty i quartzové hodinky. Pro některé modely používá vlastní kalibr strojků, který je zhotoven speciálně pro Invictu. Invicta hodinky jsou často srovnávány s mnohem dražšími značkami a to díky svému zpracování a vysoké technické úrovni. Ve své cenové hladině je Invicta téměř bezkonkurenční.
Ceny hodinek Invicta se pohybují v rozmezí 3 000Kč ? 150 000Kč.
Invicta zaměstnává tým odborníků, kteří pracují na nových technologiích a nových metodách zpracování v laboratoři v Japonsku a tvoří nepostradatelnou část úspěchu značky.
Slovy současného majitele: ?Někteří lidé si kupují každý rok nové hodinky, chtějí mít na ruce něco, na co se mohou spolehnout. Těmto zákazníkům jsou určeny levnější modely. Jsou tu ale i nároční zákazníci a sběratelé, kteří mají k hodinkám jiný vztah. Těm jsou určeny luxusní limitované edice.?
zdroj
http://www.manilla.cz/foto mích hodinek zde :
http://smg.photobucket.com/albums/v88/r ... 0Military/Hodinky jsou obrovské, velmi bytelné, ten povrch v podstatě svítí i na běžném světle. Byl jsem velmi mile překvapený když jsem je rozbalil

, žádný extrém, až na velikost se nekoná

Proto se mi líbili. Nejsou nové ale na pásku je vidět že je nikdo nenosil, zádný škrábanec, super stav..
Asi si je nenechám, kdo by měl zájem, prodám je. Fakt jsem vyhrál omylem

Možná je dostane někdo pod stromek. Mám je na ruce dneska a líbí se mi čím dál víc