Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
H0NZ1K píše:myslim ze facka od julka by stacila
House_MD píše:markus: já sem ten příspěvek nemyslel na tebeto bolo na autora této témy
Hnykda píše:)
Fail 2:
A jak už tu řekli někteří, nevěřím že sis jen tak z legrace stáhnul Install*ous a nic jsi nestahoval. Takže všichni víme
H0NZ1K píše:myslis ze julek pojede pres celou CR, aby dal nekomu facku?
Hnykda píše:Fail 1:
K tomu aby mohl tu aplikaci cracknout, ji nejdřív musí zakoupit... - logicky si jí nemohl stáhnout, když ještě nebyla cracklá
Fail 2:
A jak už tu řekli někteří, nevěřím že sis jen tak z legrace stáhnul Install*ous a nic jsi nestahoval. Takže všichni víme
Fail 3:
Spojení "JackieTrain" což je mimo jiné název písničky (Mary Gauthier), si můžou dát další cca 2 miliardy uživatelů internetu
Qwuiddo píše:]Qwuiddo:myslim ako hry ktore dava na foru
Posted with TouchBB on my iPhone
to psal myslím ygykazdopadne nebudu se zlobit, kdyz se mnou budes souhlasit v jinych vecech
- GLOBALNI OTEPLOVANI JE MYTUS :d
![]()
ygy píše:jackie mi nejako nevadí ale príde mi trochu niekdedy ako poriadny spamer. aspoň čo sa hier týka. dáva sem každú blbosť to je jediné čo mu môžem vitknúť ale inak mi je to jedno , nech si robí čo uzná za vhodné ...
Julek píše:Nesmaze jdu na pc a porane si prectu co to kdo zase vyplodil)
H0NZ1K píše:myslis ze julek pojede pres celou CR, aby dal nekomu facku?
ygy píše:jackie mi nejako nevadí ale príde mi trochu niekdedy ako poriadny spamer. aspoň čo sa hier týka. dáva sem každú blbosť to je jediné čo mu môžem vitknúť ale inak mi je to jedno , nech si robí čo uzná za vhodné ...
tor píše: A zdalene mi to pripomina napriklad topics hodinky ci auta. Potreba psat o takovych vecech zrovna na tomto foru mi prijde celkem mimo, urcite by se nasly fora, kde jsou tyto posty vitany.
Qwuiddo píše:Julek jde na PC? Julek má PC!! Julek nemá mac ani imac, protože pouziva PC. Pritom tady porad propaguje Mac OS ... tss na iPhone foru![]()
![]()
jdu založit tému >Pravda o adminovi Julek<
Skiller píše:ja muzu byt jakykoliv user, a kdyby nejakej mod by chtel porovnat moji IP s IP ostatnich useru tak jiste zjisti kdo jsem, ale to je jedno, jen nechci aby muj oficialni user dostal ban atd.
souhlasim s milanem2022 a sedymanem
Julek píše:AAA taky došlo na dalšího panáčka, no nevím jestli to mejdlo za to stojí člověče.. já ti přeju v blbém vlákně jen to nej ! pošli nám sem fotky manželky ať ti můžem blahopřát, nebo kondolovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé