Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kup si samsung galaxy s 2 a za 3 roky si povime jak jede jak mu vydrzi baterka etc.... S tema statejma mobilama ste tu vzdy hajili to ze iPhone neni jen na volani ale i na fotky hry aplikace a nezapominejte ze je zalozen na pripojeni k internetu... Jasne ze nokia 5100 vydrzi tejden kdyz neumi ani jedno z toho me vydrzi iphone nekolik dni nemam nejmensi problem:) to je zase reci ... Asi budu brecet tady z toho
) : Proč ale ta 6 - 7 let stará, v bazaru koupená, Nokia s původní baterkou, která je již rok zavřená ve skříni a nikdo o ni nepečuje, vydrží v pohotovosti dejme tomu týden, a proč iPhone starý cca polovinu doby, nepříliš používaný (opravdu mi sloužil hlavně na telefonní služby, her jsem si zahrál moc málo, s aplikacemi jsem si jen pohrál, na internet jsem chodil hlavně když jsem byl mimo domov, t.j. v tramvaji cestou do a z práce, případně pár minut v hospůdce při cestě) nevydrží v pohotovosti ani den nebo dva, případně jen několik hodin? To už není o tom, jestli je v telefonu nainstalováno to a to, má přístup k sítím a pod. Když je v klidu a uspán, na pozadí nic neběží, přesto se vybíjí. Stačí mu tedy jen přelaďování a vyhledávání GSM signálu na to, aby se vybila baterka. Oba telefony na tom jsou stejně, leží na stejném místě, jsou ve stejné kapse, když jdu ven. I mně vydržel zpočátku iPhone několik dní v pohotovosti.

"

U mě to není otázka financí, nemusím si šetřit na nový mobil. Mohu si z fleku koupit nový íPhone, ale bohužel, tato značka mě zklamala a nesmí mi už do baráku. Je toho moc, čím se na mě provinil iPhone. Stál 10 000 na šedém trhu, bylo to dobrodružství tenkrát a to já mám rád. Ale na konci nesmí být zklamání a rozčarování. Jak říkám, bylo to něco úchvatného, když jsem ho viděl a držel v ruce (půjčený) poprvé a hned druhý den jsem jej musel mít. Ani jsem nepostřehl, že iP se pro mě náhle stal největším bodem zájmu. Věnoval jsem mu spousty času, kupoval knihy a časopisy, četl světová fóra. A jak jsem tak četl, nacházel jsem tam i negativní informace. Nechtěl jsem jim podléhat, bránil se jim, iPhone jsem propagoval všude i před svým zetěm, odborníkem přes počítače. Špatně se mi poslouchaly jeho názory, které ale dnes uznávám. Tehdy jsem se na něho málem zlobil, když si s pochybovačným výrazem ve tváři pohrával s mým iPhonem. Líbila se mu jeho svižnost, ale culil se nad tím, co všechno jsem musel provádět, abych něco v telefonu měl. Byl jsem takovým otrůčkem svého iPhonu, svého "miláška".
Samsung i900 Omnia je veľmi očakávaný konkurent všetkých "nadupaných" smartfónov s veľkým dotykovým displejom. Snaží sa konkurovať iPhonu, ale svojou výbavou ho jednoznačne prekonáva. Silným konkurentom mu je HTC Touch Diamond, ale ten, aj keď je podstatne menší, má VGA displej, no tiež pomalšie reakcie (slabší procesor i náročnejšie grafické prostredie). Ak by sme teda mali porovnať Samsung i900, Apple iPhone (3G) a HTC Touch Diamond, Samsung vyjde ako najväčší, s najlepšou výbavou (resp. veľkou podporou aplikácií), batériou, modernými technológiami (touchpad na hlavnom tlačidle, widgets...), najlepším fotoaparátom (5 Mpix + LED blesk), a ako jediný podporuje pamäťové karty. Hneď v úvode ešte spomeniem, že som bol veľmi milo prekvapený spoľahlivými reakciami i900 na dotykové ovládanie prostredníctvom displeja.

. Nehovoriac, ze do nedavna si uzivatel WP7 oficialne v CZ aplikaciu z markeplace nekupil, teraz to uz myslim ide. Vrcholom bolo to, ked som skusal s nim fotit, o kvalite fotiek sa nebudem radsej vyjadrovat, no ked som chcel zmazat nepodarenu fotku, bolo treba najskor kliknut na tri bodky ( na spodu displeja ), co boli vlastne moznosti, potom zvolit odstranit ( v spodnej casti displeja ) a potom to bolo este treba potvrdit to pre istotu bolo treba kliknut uplne hore tym, ze ma telefon obrovsky displej 4,3" tak v mojich chlapskych rukach musel putovat hore dolu, snazil som sa ho totiz ovladat jednou rukou, proste drobnosti, ktore aspon mna dokazu poriadne vytocit. A posledna vec, kto tu pisal, ze je to velmi svizny OS tak mi dovolte zasmiat sa, zvlast som pockal, kym telefon updatujem na Mango a hral sa s nim az vtedy, ano telefon mal chvilky kedy bol v pohode a vsetko fungovalo ako by asi aj malo, nesekalo ale striedalo sa to s chvilkami, kedy sa uz iba obycajne scrollovanie v menu sekalo ako "prase". Proste este aj moj stary ( predany ) iPhone 3G s fw 4.2.1 mal od tohto stavu daleko...kto chcete urobte si svoj nazor, nikomu nejdem svoj vnucovat a ak ste nebodaj v citani mojho prispevku dosli az sem, tak vam gratulujem, ze ste mali nervy
a velmi pekne dakujem 

a kdybych přecházel na jiný telefon, tak jedině Galaxy S II, ale to u mě nehrozí, zůstanu věrný Applu

"

"

ale tak uz mas ine, nech pekne sluzi, nemyslim ze su dnes uz az take rozdiely v OS

"

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé