Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

)

proste je to priklad veci ktera me totalne odradi
neco takoveho co na iPhonu funguje automaticky tak jak by clovek cekal. Abych nepusobil jako bezhlavy iPhonista, mel jsem ruce Nokiu 800 a moc se mi libila, treba neodjimatelnym krytem baterie = kdo s tim vlastne prisel? 

A v tomhle se klidně budu hádat. SGS II v ruce oproti iP 4/S prostě působí lacině!
Měl jsem tu "čest" si SGS II vyzkoušet a plast prostě zůstane plastem i při lepším zpracování.

vbruno píše:pokud mi treba webovy prohlizec potemni, tapnu abych ho rozsvitil a aktivuju odkaz pod tim
_

. Nejvíc mi vadí práce s klávesnicí a pak když vyhledáván kontakt a pak se chci někdy vrátit do kontaktů, zůstane ve vyhledávací liště poslední hledání a já se zdržuji mazáním textu. To nemluvím o tom, že nějakým způsobem se mi zobrazují kontakty jen z gmail účtu ale když mi někdo volá, nebo píšu rovnou číslo kontakt se ukáže, ale to spíš beru jako to, že jsem lama
nicméně pointa toho je, že to co na iPhone zvládnu na dva kliky, musím na androidu udlat na tři. Jinak jsou vesměs výkonostně nastejno.

rony píše:nice, o tomto som ani nevedel a asi by ma to iritovalo. Dobre vediet.

umiyaki píše: u iPhone nadavam na veci, ktere mi u predchozich telefonu vubec nenapadly, protoze byla hromada problemu daleko podstatnejsich.

, já bych je hnal hned ať s tím něco udělají.

. A musím říct, že držet znovu v ruce iP je fajn !!!

sharkee píše:...mistni cenzori to pak zablokovali a dnes mi kazdy psipevek lustruji jak StBaci, takze se radeji nebudu na tomto nedemokratickem serveru rozepisovat...

sharkee píše:@vbruno: nic takoveho na SGSII nepozoruji.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé