Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

riesia sa dva najnovsie produkty spolocnosti co sa tyka smartphonov.

ipho4S píše:2L8 tak 8 jadra treba zivit...S4 vydrz baterky pocitam max den a pol

Metalgirl píše:Ty vychytávky můžou věci zpříjemnit, ale celkem i potrápit.

tak preco si od operatora nevziat telefon? Na druhej strane, ak si niekto chce znizit naklady, tak si vysklada pausal podla seba, ale to neznamena, ze by si nemohol zobrat telefon, akurat ho bude mat drahsi, ale stale by mal byt lacnejsi, ako v obchode. V pripade, ze nie, tak nie je co riesit.
ked si uz niekto potrebuje znizit naklady, nemusi mat high-end smartphone, ja osobne nechapem zmyslanie typu, kupim si najlepsi smartphone na trhu, ale nepotrebujem internet a nechcem ani vela platit za volanie.

seamaster píše:To su rady, hlavne ked clovek aj tak vyuziva wowtak preco si od operatora nevziat telefon? Na druhej strane, ak si niekto chce znizit naklady, tak si vysklada pausal podla seba, ale to neznamena, ze by si nemohol zobrat telefon, akurat ho bude mat drahsi, ale stale by mal byt lacnejsi, ako v obchode. V pripade, ze nie, tak nie je co riesit.
V ponuke maju operatori aj vela lacnejsich telefonovked si uz niekto potrebuje znizit naklady, nemusi mat high-end smartphone, ja osobne nechapem zmyslanie typu, kupim si najlepsi smartphone na trhu, ale nepotrebujem internet a nechcem ani vela platit za volanie.
Bud na to mam, alebo nie, v obidvoch pripadoch je tvoja rada mimo, ked na to mam, neriesim a kupim co chcem a mam pausal, aky chcem, ked na to nemam, riesim a vezmem si od operatora najlacnejsi telefon k najnizsiemu pausalu.
Este aby som poradil, ja odporucam iP5, ale je to otazka preferencii.
[VYPNITE SI AUTOMATICKY PODPIS TAPATALKU]

.

. Ale nájdu sa tam aj perličky, napr. "Samsung 4 rulezzz, HTC One je shit. A to sem ani jeden jeste nezkousel."
to HTC nevypadá zle,bohužel jejich přístup alá Nokia,kdy něco oznámim a za "rok" je to na trhu je hroznej..a to maj ještě teď problémy s těma mikrofonama na který má patent právě Nokia..no možná v létě,kdy už kolem něj všechno utichne se sem dostane..

Mne by viac toto vadilo, ako nejaky zoom pri videu.

seamaster píše:U nizsich pausalov tie zlavy az take vyrazne nie su, logicky, ale v konecnom dosledku by ten pausal aj tak mal, tak preco neusetrit na telefone?

.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé