Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

PP289 píše:...nechápu, jak můžete vůbec uvažovat o něčem, co ani nemá pořádně udělanou aplikaci na skype... A že tam chybí spousta vychytávek z iOS... iOS je nejlepší, protože má aplikace i svižnost.

mirmo80 píše:Dokonca WP8 uz podporuje aj mass storage aj pamatove karty.

, tak bych taktez volil HTC One, protoze jako jeden z mala Androidu ma alespon hodnotnejsi materialy a vcelku stabilne funguje. Pomer vykon/kvalita je pro me ze vsech pristroju nejzajimavejsi. Ze vsech tech nadstaveb se mi Sense zamlouva, jak z hlediska funkci, tak vcelku elegantniho designu. Jako dalsi varianta by mohla byt nejaka cista odnoz Googlu, napr. Nexus, pokud by to nedelali dobitci z LG a nevypadalo by to tak hnusne.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

Práve, že systém sa s príchodom iOS7 zmenil viac, než mi to vyhovuje, takže všetko je otvorené - osobne sa mi zatiaľ najviac pozdávajú "noví" čínski výrobcovia ako Xiaomi či One+, lebo u nich mám ešte pocit, že majú nejakú víziu.cuting píše:A má vůbec smysl řešit " coby kdyby " ? Každému se líbí něco jiného, ale iPhone není přece o železu, ale hlavně o systému, aplikacích apod. Jen málokdo z vás by měnil, a to hlavně díky zvyku, tomu systému a nakoupeným aplikacím.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé