Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mik3sh píše:V nabidce ho mám ale neni fukční. Když ho zapnu a připojim přes usb k počitači tak se nabídka ztratí. Možna to souvisi s nastavenim služeb u operatora. Kolega co mi pujčil kartu ma nastaveno edge a taky jsem viděl ikonu E když jsem vložil jeho kartu. Sdileni fungovalo. Pak jsem vložil O2 a vidim jen o tedy označeni pro GPRS. Tak možná tohle bude důvod nefunkčního sdílení.
elka píše:Lidičky, opravdu jste natvrdlí, nebo nemáte tu chvilku na to, abyste použili vyhledávač? Ne! Žádné cracknuté aplikace ti nepojedou, protože FW 3.0 není ještě jailbreaknutelný, tudíž tam nebudeš mít Cydii aby sis tam nahrál Mobilepatcher. To je furt dokola...
caran píše:Nepripaja sa mi WiFi automaticky tak ako pri 2.2.1 , musím ísť do nastavenia a tam tapnut na prislusnu sieť. Nepomohlo ani vypnutie "Potvrdiť pripojenie"
Ďalej pri používaní Bluetooth Nokia BH-208 som bol zvyknutý ze pri odchodzom hovore išiel zvuk defaultne do Bluetooth sluchatka. Tetaz ide defaultne do iPhone a keď chcem použiť Bluetooth musím ho manuálne prepnut v "zdrojoch".
milford píše:Narazil jsem na drobný problém ve Spotlightu. Když si dám vyhledat nějakou písničku a v nalezených výsledcích na ní kliknu, naskočí iPod ale ne s danou písničkou. Akorát se trefí do alba (pokud je v albu pouze jedna daná písnička, tak se "trefí" hned). Když písničku pauznu, Home a znovu Spotlight a opětovně kliknu na písničku kterou chci tak už naskočí správně.
Zpozoroval jste to někdo také?
berkoff píše:Mno, sem se dnes prihlasil do develop centra, a FW 3 sem tam nenasel ke stazeni
Golf píše:Umíš číst????? Posílání obrázků přes BT?
Na minulé stránce bys asi na úplně všechno našel odpověď...
A nebo tady: viewtopic.php?f=1&t=17356
waczko píše:berkoff píše:Mno, sem se dnes prihlasil do develop centra, a FW 3 sem tam nenasel ke stazeni
jako, že ses registroval do develop programu? FW 3.0 není oficiálně ke stažení u Apple (pokud nejsi developer a nejsi registravý myslím za 99$), ale je ke stažení na internetu. Zkus.... ehm.... http://www.google.com
mon4rch píše:Vazne to jsme narod tak linejch lidi, nebo mame mezi sebou jen negramoty, ktery nevedi jak se hleda ...HAWK
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]