Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

naspali mi z US motors zda muzou vydat muj clanek 

))
diky

bych ty korejce uz nepodcenoval 
"
ale náhodou je to dobré auto, jasne, na BMW to nemá, šlo by sa do päťkového 2008, a toto je menej obkukanejšie, a spotreba aj servis je niekde úplne ale úplne inde. A čo viac treba na slovenské cesty..
a v niektorých ohľadoch na to možno ani ten bavorák nemá
)

ale je dostačujúca. A možno niektoré detaily sa nájdu, predsa bavorák je prémiovka, ale naozaj i40 je dosť premyslená. Ale ako hovoríme s otcom, kvalitu uvidíme po 2-3 rokoch. Všetci sme s ním spokojný, a to je hlavné 

No, nic jiného už mě nenapadá, než si masírovat ego a koule. V závěsu za nimi vedou pánové ve Volkswagnech a Audinách. 

Metalgirl píše:To vidím tady okolo sebe, stačí jen vyjet na silnici a hned první nedočkavec ve městě za tebou, kde se má jet 50 km/h je v bavoráku. Vyjedeš za město, jedeš 90 km/h a další nedočkavec v bavoráku tě předjíždí, tak co si asi tak ti pánové musí dokazovat? :D No, nic jiného už mě nenapadá, než si masírovat ego a koule. V závěsu za nimi vedou pánové ve Volkswagnech a Audinách. :D

cekam totiz cely zivot az ke stopne nejaka u krajnice po tom co ji dosel benzin.
charlie77 píše:spotřeba, 5ti letá záruka, cena servisu
Metalgirl píše:To vidím tady okolo sebe, stačí jen vyjet na silnici a hned první nedočkavec ve městě za tebou, kde se má jet 50 km/h je v bavoráku. Vyjedeš za město, jedeš 90 km/h a další nedočkavec v bavoráku tě předjíždí, tak co si asi tak ti pánové musí dokazovat?No, nic jiného už mě nenapadá, než si masírovat ego a koule. V závěsu za nimi vedou pánové ve Volkswagnech a Audinách.
Samozrejme rozdiel su ti tzv. magori na cestach, to je ina vec, ale preto, ze ide niekto rychlejsie ako je max povolena rychlost nie je u mna zakomplexovany jedinec.
a naviac oproti bavoraku? Napr. viac funkcii na volante, elektronica parkovacia brzda (porovnavam s 08, nie terajsim, tich je cena inde), a ako povedal charlie. A mozno by sa este nieco naslo.

a už to prosím neriešte, my sme spokojný, a ostatok ma už netrápi

pardon to se ale musim smát. Oni totiž pánové u hyundaje jsou lidé na svém místě. Známej přijel do servisu s tím, že na se mu na santafečku když zabíral do kopce začal vycházet kouř bílý kouř z pod auta a smrdělo jako když někdo spálí obložení spojky ale tohle byl automat no až uplně odešlo. Servis řekl, že je to zcela v pořádku. Aha to jestli tohle je v pořádku, tak já jsem čínský bůh srandy. Bmw ano, sice dražší servis, ale o to kvalitnější. Ale hlavně celý auto je kvalitně udělaný. A nehádejte se, že hyundaj je stejně klavitně zpracován. Pořizovací cena bmw a hyundaje se uplně jinde. A čím se tlačí scena dolů? nebude to kvalita, zpracování, materiály apod..?
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
Pave píše:Metalgirl: Nebude to předjíždění tim, že jedeš jako potížistka?
Ale jo, i mě sem tam chytne rapl a zazávodím si s VW třeba. 

MaReCeQ píše:Pave: Kupim nove BMW, za kolko, 60 000€? Za 4 roky bude na nom 250 000 km, za kolko ho predam? 60 000€? To iste dam u hyundai-u za 22 000€, za 4 roky ho predame za 4 000€ a je to. Cena niekde inde. Zaruka 5 rokov, kde je u BMW? Nikde. To aky to bude servis zistime casom, ale neverim tomu, aby tam bol nejaky rozdiel, ci uz v BMW alebo inde, vsade to robia rovnako. A kvalita? i40 je na velmi vysokej urovni. V porovnani s byvalou A4 (2006) je priblizne rovnaka, ak nie aj o nieco vyssia.

Uživatelé procházející toto fórum: Victorxpe