Ale jo, souhlasím. Navíc nikde nic neplandá, menší odpor vzduchu… Možná si pořídím elasťáčky i na inlajny a běhání, ale ještě nevím, jestli by to nevypadalo moc teple (nic proti nikomu).Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Ale jo, souhlasím. Navíc nikde nic neplandá, menší odpor vzduchu… Možná si pořídím elasťáčky i na inlajny a běhání, ale ještě nevím, jestli by to nevypadalo moc teple (nic proti nikomu).
neni v tom horko a da se v nich vydrzet na delsi vyjizdce
holt kvalitni obleceni na kolo, pokud chce clovek jezdit na delsi vyjizdky, je zaklad a clovek si na tomrychle zvykne.
"
Proč? Funkční oblečení na kolo nemá nic společnýho snad s věkem ne?macodk3 píše:Tak dnes som bol v lidli pozerať nejaké to cyklistické oblečenie. Poviem vám, vyzeralo by to na mňe dosť čudne vzhľadom na to že mám 15 rokov

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

"

"
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
a nevim jestli by me dokazal 5 hodin navigovat,na garminu ma snimac srdecniho tepu a kadence, a hlavne na iphone zadny cyklonavigace neni, ani turisticka, jsou app na zaznamenani trasy atd. Jedna vec je trasu zaznamenat a pak podle ni znova jet, nebo od kolegy vyexportovat, to iphone neumi.
"

holt kdyz chces po nejaky turisticky nebo po cestach ktere nejsou uplne v mapach tak je to fajn.
jinak modra Psary > Davle super, ty chaticky tam
a celkova atmoska 
"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

"

A pokud ne, je to dukazem, ze jedes zbytecne pomalu
)) Ale dneska me to taky chtelo odfouknout, hlavne byl takovej dost studenej vitr

"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

barberry.pha píše:Myslis takove ty zasady jako treba u MTB, ze kdo nepada jezdi pod svoje limity![]()
Potom som hodil cvajgel do kúta a tam niekde ešte aj teraz hnije.

Tea Racer píše:Chtel bych si poridit nášlapy na stupacky a boty. Můžete mi dat nejaký tip? Hlavně obchod internetový. Neco kvalita versus cena. Moc se v tom neorientuji. Chci abych pripadne nemusel pouzivat jen spec. boty ( ktere si hodlam poridit také ) ale na kratké vyjizdky i normalni boty.

Naštěstí se mnou půjde kamarád co je velmi zkušený cyklista, tak jsem rád. 
Tak mu říkam ze na motorku zadni guma stojí treba 6tis, a jednou jedu na okruh do brna a v gumách nechám také treba 11tis za den
)) Ale to už jsem také rok nebyl 

Ostrava-Loděnice Děhylov

))

"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé