Majky_ | pát kvě 06, 2011 8:48 pm
Dneska bylo venku krasne, tak jsem si rekl, ze se pujdu projet. Zasel jsem do garaze, zajel na benzinu, natankoval plnou a uz mi nic nebranilo v tom, abych se mohl kochat krasami nasi zeme, presneji jizni Moravy.
Po trech hodinach jsem dojel blizko kamaradova baraku, ktery ma taky motarda. Odlozil kompletovani pergoly na zitrek a vyjeli jsme. Projeli jsme par vesnic a mest nez se zacalo stmivat a uznali jsme za vhodne, jet domu.
Cestu jsme vzali pres pole, bylo to kratsi a taky na to mame stroje. Motorka hltala polni cestu jak nemecky vlcak videnske klobasy. Tak jsme nejakou dobu jeli, nez jsem se rozhodl prejet z jednich vyjetych koleji do druhych. Nanestesti tam byly jeste jedny, treti koleje (o 15 cm nizsi nez zbytek cesty), motorka mi skocila a ja letel, predtim nez jsem se kutalel..motorka letela taky, otocila se o 180°a po chvili ryti v zemi se zastavila. Stalo me to jedny rifle (diky bohu jsem mel chranice kolen a holeni takze mam jen 2 male skrabance tam, kde chranic nebyl), odranou ruku a trosku vic odrany kloub na leve ruce, skrz ohyb v rukavicich.
Motorka ale dopadla hur, utrhl se mi blinkr, packa spojky zesportovnela na 5cm (bylo to velmi prijemne pri ceste domu), drzak vyfuku se prohnul a koleno vyfuku se primacklu k ramu. To znicilo uchopy plastu a plast dole prasknul. Pak takove capiny jako pohnuta maska, riditka, atd.
No a pouceni na zaver, jezdete opatrne !!