iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Metalgirl píše:Já chci taky takovou, co se užíváním nevybíjí ale nabíjí.
Na příští gen iP navrhuji na zadek dát solární panýlek ale vzhledem k tomu jak dlouho by nabíjení na i přímém světle trvalo, vývojáři k tomu zelenou od apple asi nedostanou.
Zase tak špatný nápad to není, ta plocha je jinak celkem nevyužitá a sice by to nabíjelo pomalu, ale aspoň něco. Proč by měl odložený mobil jen tak zahálet? Jsem zvyklý mobil vždycky pokládat displejem dolů a nemám na něm žadný obal ani fólii.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
No to bude parádny film takéto mám rád. Aj by som si ho pozrel.
Nic proti dámám a dívkám takříkajíc při těle, každému dle gusta, no ale tahle podoba s "mičelinkami" nebo co to je za gumy, bije do očí... Zase na druhou stranu, ten vtip "krásné modré oči" možná znáte
Ja vám tu pridám tiež niečo vtipné... či skôr zahanbujúce? takto mi totiž prišla zásielka... tie smeti čo vidíte, to bola výplň aby sa tovar nepoškodil... Nie je to podľa vás pre firmu HANBA? Písal som im, a na moje prekvapenie, sa dokonca majiteľ či kto to vlastne bol, zastával toho čo to tak zabalil...
Tak na firmu dosť trapas. Ale tak keď si to tak vezmeš, mohlo to skončiť aj horšie. Keď mne prišlo niečo na reklamáciu do PRÁCE a vyberali sme podobné smeti, tak tam bola i použitá taká tá malá vec čo má krídla a používajú to ženy. To bola pecka
Nechtěl jsem vynášet firemní poměry, jednoho zákazníka z velké dobré, ale dyž to prostě nešlo... volové Na mě jsou ale hodní..jen hrát si nechtějí, já nemám čas a oni v tu chvíli taky neměli.
Tento tyden me dostala moje trileta dcera a dokazala co dokazi Apple produkty. Mala za mnou prisla, ze chce kreslit. Dal jsem ji papir a pastelky. A ona: "Nakreslim jablicko. Nakousnuty, jooo."
Pak jsem se ptal proc nakousnuty. Rekla, ze jako ma tata a ukazala na iP
Naposledy upravil Jadro dne ned dub 07, 2013 7:09 am, celkově upraveno 1
Metalgirl píše:A budeme též muset platit zákonné pojištění z kol?
tak to už hádam nie