neodpustim si este...
xslide: aby bolo jasno, ty si zaplatil applu rocny poplatok za to, ze si developer s istymi vyhodami/pristupmi, nie za tuto beta verziu!!!... 3.0 Beta je pre teba + na az 100 testovacich iphonov zadarmo!
To ze si to zaplatil teraz len kvoli tejto bete je snad jasne... a chces aby sa ti vratili peniaze? Si robis prdel...cim sa tu obhajujes...
Tak to potom berme tak, ze sa ti ti ludia (aj admini) zlozili na tvoj developersky rocny poplatok? a ty si im ako svojim beta testerom dal os na testovanie toho co tvoris!?
No tak potom sup rychlo nieco developuj!!! Naprogramuj nieco...a nech sa veselo testuja a debuguje!! Uz som zvedavy na tie nove aplikacie...
ok...uz naozaj necham "developerov" predavat beta verzie...
vratim sa k teme:nadviazeom na moj prispevok z strany 24 -> aj ked som uz v 3G pokryti, tak MMS stale nejdu... zlyhava posielanie...idem sa s tym hrat dalej. Mate to niekto rozbehane?
pe.kova: nemam moc casu...ale ako pisem aj tak to nefunguje...skus sa s tym pohrat sam...aspon pridas mozno nove info...a mozeme to riesit. Nezalozim na toto (MMS beta) novu temu?
Já jsem žádal o to, aby se tu psalo k tématu, ale ty si prostě "neodpustíš ešte...", přestože toto jsi mohl psát na PM, takže to byl poslední OT a příště promazávám bez milosti vše, co se netýká tohoto: "Budoucí iPhone firmware 3.0 byl představen 17.3.09", ale pak mi nenadávejte. Já jsem vás upozorňoval. Beavers.