Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
murder píše:O těch procentech jsem psal i já, zobrazovali se vedle baterky, dostal jsem to tam tak, že jsem je měl na 2.2.1 restore na 3.0 a pak jsem dal obnovit ze zálohy, jenže pak to dělalo i jinde bordel........ takže baterie v % a podobné je jen "bordel" z předchozího FW a určitě to není dobře.
djlucas píše:taky se vam uz stalo ze proste z niceho nic vam prestal fungovat zvuk ? u her aplikaci a systemu... treba kdyz jej zamknete nebo odemknete zadny zvuk se nekonal to same i u her mi nesel zvuk.. musel jsem pustit v ipodu nejakou pisnicku a zastavit a pak uz to bylo zase vse OK... tohle se mi stavalo i na Beta verzich... jinak mam iPhone 2G
Jelen50 píše:djlucas píše:taky se vam uz stalo ze proste z niceho nic vam prestal fungovat zvuk ? u her aplikaci a systemu... treba kdyz jej zamknete nebo odemknete zadny zvuk se nekonal to same i u her mi nesel zvuk.. musel jsem pustit v ipodu nejakou pisnicku a zastavit a pak uz to bylo zase vse OK... tohle se mi stavalo i na Beta verzich... jinak mam iPhone 2G
presne tohle se me dnes stalo pustil jsem si film a nesel zvuk a film se sekal tak jsem restartnul iphone a uz je to v pohode mam iPhone 3G 2.2.1
dolphy68 píše:...Nicméně trápí mě jedna věc,a to ty náhledy sms na SB....
benedy píše:Tak nevím ale já tam toto: [b]jde mi vypnout pouze náhled na zprávu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé