Ale ta kombinovana neni zas tak hrozna na ten objem...Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Ale ta kombinovana neni zas tak hrozna na ten objem...
parles píše::) no joeště že nemá nějakejch těch 50L nádrž bych stál furt u benzinky
má 90L=ve městě asi 350KM a končím
![]()

Metalgirl píše:parles píše: no jo eště že nemá nějakejch těch 50L nádrž bych stál furt u benzinky má 90L=ve městě asi 350KM a končím
Ty jo, tak to ještě štěstí, že s tím počítali a tu větší nádrž tam dali, jinak by to byl masakr.
to už bych nebyl mezi živýma
ale takhle zase když beru plnou nádrž, tak se mi zase v peněžence udělá černá díra
nechám na benzince 3000 

ale uvažuju o koupi Audi A8L 6.3 W12 500koní nebo Audi S8 4.0 Biturbo V8 520 koní 

Haa, pro FSI a TFSI motory mám slabost. 

skoro jo hlavně to má 625Nm a ta S8 má 650Nm a nižší spotřebu než tadle co mám teď;) to je dobrý vědět

trochu rozdíl oproti mejm 22L

Takového otesánka, co máš ty, bych si nemohla dovolit živit. 

trošičku
jezdím s ním každý den cca.50 km z toho 40 km je ve městě 

hned si mi zvedla náladu
já tam mám furt 22l až když klesne teplota pod -20° a parkuju v garáži tak se mi zvedne a už mi to nezařadí nad 3ku dokud se nezahřeje motor 

At zije ekologie. 

SteveJSF píše:Nakej ten litr... Mne to litalo za dve tuny paliva na dvacetiminutovou akrobacku.At zije ekologie.
)

ale takhle zase když beru plnou nádrž, tak se mi zase v peněžence udělá černá díranechám na benzince 3000

Julek píše:fuck the fuel economy)
to jsem si ted dal na Pontiaca
auto je hotove, tedy vnitrek, strecha a par drobnosti (9 mesicu zavrenej v dilne), pristi rok lak, motor do chromu a hotovo
6,7l 8V big block

Kus sa treba vratit do reality 

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

Dost som si zvykol na to vyssie sedenie, teraz ked sadnem to oktavky, golfu, passata, tak ma z toho nehorazne boli chrbat a navyse taky vyssi pohlad na cestu zo Zafirky je k nezaplateniu
jedenoducho maximalna spokojnost, zatial ju mam pol roka, tie kilometre nie je absolutne citit, to bude asi tym, ze si ju pred jazdou bozkavam 

Je to sice starý, ale sem se to teď hodí
)

hlavne tyto auta jsou uz spotrebak,tzn tech 5 let je nechci rict zivotnost,ale vyrobce pocita s tim,ze po 5 letech si kazdy koupi zase nove.uz se nedelaji auta,ktera vydrzi 20,30 let.bohuzel to plati u vetsiny znacek..
Lancery se mi vždycky líbily.

nechci tu zakladat flame,jen treba tu nekdo takovy je a poreferuje,osobne me to zajima.

.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé