Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Paly píše:Ak mam pripomienku dlhsiu ako jeden den tak sa mi zobrazi kedy presne konci. Zobrazi sa cervenym ENDS.
giger píše:Tu je postup ako na Emoji aj pre non-JB iPhone resp. pre vsetkych
http://www.mac-info.cz/jak-povolit-emoj ... o-vsechny/
Paly píše:myslim, ze cez DiskAidsa do iP dostanes tak aby si zmenil ten subor
Paly píše:Jasne, ze mozem. Hned ako dojdem na intak tak pridam screen. Momentalne som v skole.
EDIT:
Tu je screen, vytvoril som ho specialne koli tomu aby som nezabudol pridat screen
tie mena si nevsimajte to su meniny
scenic píše:Dik za info, PDAnet + Win Vista rozchodene a slape to plnohodnotne
Paly píše:No tak odkial to mam uz ani netusim, ale viem, ze je to Subscriptions v iCal na MACu:
Pre priadanie Slovenskych menin: webcal://www.netmania.cz/files/ical/sk-names.ics staci kliknut
Pre Statne sviatky na SVK: webcal://www.netmania.cz/files/ical/sk-holidays.ics staci kliknut
rampa.mekkvak píše:jenže ty podcasty v iphonu stahnu jedině přes itunes app a ta mi píše, že itunes store neni v mý zemi podporováno, mám samozřejmě účet na čr... jak je tedy taháte vy? memam JB, to se musim registrovat na jinou zem..?
szoteka píše:Zdravim tak jsem updatnul na FW2.2 od whisky CZ/SK a mam jen problem s aplikacemi. odemkl jsem ro breaknul nastavil aby sli i aplikace nahravat ale cokoliv tam nainstaluji tak jak dam spustit napise mi " Aplikaci xxx nelze otevřít " pls pls poradte
PinkFl píše:Zatím jsem JB na v 2.2 nedělal, zeptám se možná hloupě PDA je legal z AppStore nebo z Cidie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé