Kamarád co to ted prodal ma taký 190 a mel CBR 600RR jako já. Ony ty motorky mají dost nizko sedlo a nebudes na tom vypadat blbě. Je treba vyzkouset.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

A minulý rok som si kúpil tohto "krpca", na jazdenie do práce, v lete k vode atď. Je to skvelý spoľahlivý skúter s malou spotrebou. Od min roka mám na ňom cca 8500km bez poruchy, dostal len multivar a šlape ako hodinky. Keďže čakáme v najbližšej dobe prírastok do rodiny, tak od motorky zase upadlo.. Ak by som mal v budúcnosti niečo kupovať tak by to bol nejaký Hornet, CBRa prípadne motard - XT 660, KTM alebo nejaká Húska..

, ja už dlho aj s otcom rozmýšľam nad KTM Freeride 350. Výkon dostatočný, váži pod 100kg a nevyžaduje až taký intenzívny servis ako závodná motokrossová motorka. Jediný problém sú jednak peniaze (čo je tá menej dôležitá časť
), ale hlavne to, kam chodiť v okolý BA jazdiť. Na cesty to motorka nie je a okrem toho, tam som v strese aj v aute nie to ešte na motorke, na trať ísť nechcem a to čo by má bavilo, teda nejaké pole alebo ľahký lesík, neviem kde je a do akej miery je to povolené.
Inak je to ale krásny stroj.
Už som na nej aj sedel a je to paráda. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé