Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"
pak jedu na cykloztesce a okolo me jak srsni se prehnali tri cyklisti na horacich.
to bylo jak komando rychleho nasazeni. Po tom jejich prehnani okolo me jsem si pripadala jak zelva. 

to vis, ty prejezdy se snazi vzdycky kazdy prejet co nejrychleji 
"
Minule jsem předjížděl někoho na MTB na asfaltu. Chudách to valil na těžký převod, lokty přes celý jízdní pruh. Jinak 500 km najeto, 2500 zbývá.

Ale musím se kuknout ještě po něčem jiném, protože banán uvezu v kapsičce je jeden. Možná někdy zkusím ten gel, aspoň nezabírá moc místa.
zasyti, jsou taky male a energii dodaji stejne
"
ps: jel jsem taky na silnicce 

"
, záda mě nepustí víc.
Kdybych píchla, není problém to dojít pěšky domů. 
To jsem jel zrovna na Svatý Hostýn (převýšení 450 m na 6,5 km). Člověk to vyjede v pohodě, ale cesta zpátky domů je pořád nahoru dolů nahoru dolů a najedou člověku dojdou síly a domů ještě 25 km. Nic příjemného, ale tak nějak se vždycky z posledních sil docourám. No teď už vlastně ne, na silničce se vždycky hezky skrčím a fičím síly nesíly.
Dneska jsem chtěl jet na Hostýn znovu, ale neměl jsem náladu na ten kopec, tak jsem ještě za jízdy změnil trasu. Chtěl jsem projet starou cestu z Olomouce přes Potštát. Autem jezdím po dálnici, takže jsem tama jel naposledy nějakých 8 let zpátky. Důsledek:

20 km v dobrém terenu, zbytky snehu, bahno... Byl jsem tady kus u nas v " zakázané zóně vojenského ujezdu " paradní cesty, nikde nic znaceneho a treba 4 cesty, jedna jak druhá málem jsem se ztratil, jak se zacalo stmívat. Zničehonic končí asfalt, pak zase začné, pak 3 km bahno... prostě jen na horské kolo 

ne ze bych to chtel privolavat - je to zkusenost

A žiju dodnes!
Stejně, i kdybych si vozila s sebou rezervu, tak si to neumím vyměnit, na toto jsem krapet levá. Věřím však, že mít rezervu s sebou je jen dobře.

No nic, budu se to muset naučit jednou. 

Pantani píše:eRiper: nepojedes?

). Jazdil som na tom mesiac, potom som kúpil značkové duše a tieto som dal segre, ktorá na tom bola asi 3-krát a zatiaľ drží.
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

"

a nahoda je blbec a kdyz se jede na delsi vyjizdku 
"

Jezdim se zelenym "handicapem" 
Jak vidno, je to pro ni namahave 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé