Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
dodo_mt píše:Je to tu riesene na kazdom kroku hladajte ludia trochu.
dodo
ludasson píše:samozrejme jsem pred jailbeakem odemknul simkartu ale synchronizovat iphone s itunes nemuzu kvuli hlasce o vlozeni puvodni simkarty. a operator stale ne a ne naskocit.
JC_Gucci píše:Taky me zaujalo, ze iphone 3g mel vzdycky svetlejsi displej na minimalni jas nez 2g (mel jsem oba vedle sebe a bylo to dost videt). Prijde mi ze s novym fw na minimalni jas je dipslej o dost tmavsi nez predtim, ale uz nemam moznost to srovnat. Je to jen moje predstava, nebo si toho vsiml jeste nekdo?
!_UK@$ píše:Myslim ze se pletes, appbackup slouzi k zalohovani dat z aplikaci z appstore, a ta druha varianta zase k zalohovani dat aplikaci z Cydie
tomas89 píše:to uz sem udelal ale naslo to jenom verzi 2.1
možná si měl někde jinde chybu nevím,ale já mám parota CK3100 a vždy mi vše fungovalo bez problémů i z předešlými firmware.Jediné co mi nikdy nešlo tak historie volání.Teď z novým firm. jsem to ještě nezkoušel.Cyclope píše:Aloha,
v tomto tématu jsem se již zmínil o věcech, které mne s příchodem nového fw mile překvapily, mmchd to byla výdrž baterie, stabilita Safari a rychlost systému. Nyní jsem narazil na další velice potěšitelnou věc, v autě mám HF sadu Parrot 3200 LS a ačkoli se s ní iPhone (fw 2.1) spároval, ne vždy se příchozí hovor spojil do HF. HF sice zvonilo, ovšem po přijmutí hovoru nešel zvuk do repro v autě, ale jen do telefonu...
S novým fw 2.2 mi zatím vše šlape jak má, zmíněný problém se neobjevil zatím ani jednou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé