toť môj názorChat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

. Složení rámu a pokud to finančně jde, vyhnout se levným ALU!
ale zabudol som presný názov biku.. bol to celoodpružený rám, vyzeral kvalitne.. predná vidlica bola RockShox revelation a zadný tlmič nejaký rockshox ale neviem presne.
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
"

Jeden servisák, se kterým jsem mluvil, mi řekl, že je tohle pro ně vždycky to nejhorší opravování - lupání kdesi, když se to ještě provevuje někdy a při zkušební jízdě ještě pokud možno né apod. Zaplatím komukoliv, jen když to přestane :-/

Stred to taky nekdy delava, pak to delaji i stredy pedalu, ale ne tak hlasite.
"

"

((

to se mi uz nechtelo znovu zastavovat a vytahovat zase mobil, toto bylo jak jsem narazil na prvni souvislejsi vrstvu na ceste a necekal ze neco dal jeste bude.
"

mato36 píše:a mesto
http://www.cannondalebikes.cz/kola-2012 ... -cx-speed1

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

"

a nevim jak to ma Shimano u vyssich rad, vim ze u Deore pacek to bylo nahoru tusim palcem a dolu ukazovackem, ikdyz jsem zjistil ze i tim palcem se to da ale je to delano spise na palec a ukazovacek.
"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
Jsem hračička, takže to měri nadmorskou výšku a podobné prkotiny. Mám malý dotaz, změřil jsem vzdalenost od ventilku k ventilku jak doporucuje vyrobce na nastavení tachometru. Jakou roli tam hrají mm? Protože to není uplne jednoznačné, zvlast když si na kolo sednu, je tam rozdil a tak nějak 3x jsem to měřil a plus minus na tech vice než dvou metrech jsou 3 různé hodnoty
)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé