Tento je najlepsi:

ci tam bude moderator a bude to moderatorska edicia alebo iba "member" edicia je mi jedno.
cize moznosti:
1. verzia so slovom Moderator a verzia so slovom Member (ta prva v obmedzenom pocte)
2 verzia so slovom Moderator a verzia bez slov (ta prva v obmedzenom pocte)
3. verzia so slovom Member
aj ked EXTRA pre moderatorov, to by sa mi pacilo a menej by som premyslal, ci sa mi bude chciet prekonavat cezhranicne problemy s platenim a posielanim.
Rozhodne nie trickam, kde bude potlac vpredu, vzadu, na rukavoch. Kto pozna technologie, tak ta potlac je obvykle vo velkosti okolo A4, takze rozsiahlejsie potlace sa predrazia. Napr. ten napis "moderator" na spodnom okraji ci zvisle na boku tela mozu byt komplikovane.
Vyssi navrh sa mi paci preto, ze zbytocne neopakuje jasne fakty (napr. slovo iphone staci raz), ze ide o CZ/SK komunitu uz naznacuje TLD (.cz) (nie som nedotklivy a chybajuce sk mi vobec nevadi - skor naopak - uprednostnim jednoduchost).
Slovo pod tym (member/moderator) je uz len volitelnym doplnkom.
Uprednostnim kvalitne (naozaj kvalitne) cierne resp. tmavsie tricko pred bielym. Poradie je teda AKAKOLVEK FARBA a uplne posledna BIELA. Neprijatelna je napr. ruzova ci ine "juchuuu farbiiiiiskyyy".
Doporucujem vsak zaroven zahajit predaj Member verzie klasicky na "predobjednavku" s urcenim terminu do kedy ju treba.
Ak by niekto predobjednavku stornoval, tak si myslim, ze dopredaj zvyskov bude bezproblemovy.
Takze ak tu Slovaci citate tuto temu, bude naozaj najlepsie spojit sa dohromady a pripadne tricka na Slovensko riesit spolocne - ponuky ludi, co su trebars schopni to doviezt a potom na slovensku rozposlat su vitani