Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Antabelus píše:Vlajková stránka celé československé rádoby komunity hlásí snad ve všech prohlížečích pod Windows různorodé infiltrace, když se překonám a dokonce si stránku prohlídnu, narazím na týdny starý článek. Zde na fóru brodím vody spekulací, několikrát se opakujících dotazů, jiných doslova blbostí a snažím se to jakž takž zachraňovat různými anketami o nesmyslech, aby to vypadalo, že to tak jen nevypadá.
Když jsem toto fórum navštěvoval tenkrát ještě jako neregistrovaný uživatel, pokaždé když jsem sem vstoupil, bylo tu co číst. I když to nebyla třeba novinka - ty články měli úroveň. Stálo za to přečíst si to znovu, stálo za to projít si tu všechny kategorie, aby mi něco neuniklo. Celá tato komunita, dle mého možná až příliš neskromného názoru, ztrácí svou prestiž, kterou si tak pracně a právem vydobyla. Návody byly srozumitelné a přehledné, bylo tu k nalezení celé spektrum vlastnoručně vytvořených utilitek a jiných podpůrných nástrojů, byla sranda. Samozřejmě, že na to má vliv i zjednodušení toho všeho, protože i instalátory pro iPhony zaznamenali svůj vývoj a teď je vše na dosah jednoho ťapnutí na display, ale přesto by to tu myslím mohlo vypadat jinak.
V tuto chvíly se tu řeší převážně personality a dochází tak ke střetům zájmů různých zájmových skupin atd. atp., místo aby jsme tu drželi za jedno lano a spojoval nás iPhone. Je toho ještě hodně, a zdaleka jsem sem nenapsal vše, co mám na srdci. To by nikdo nečetl.
Jen bych chtěl na závěr dodat, že já osobně vzdávám hold moderátorům, protože jejich práce zde je precizní a je to snad to poslední, co mě tady ještě drží. Doufám, že někoho příliš nerozhněvám nebo nějak nepoškodím. To bych opravdu nechtěl. Také doufám, že někomu nepřijde můj příštup sebestředný, nebo něco podobného, vážím si lidí zde a uctívám názor každého. Doufám, že se někdo vyjádří, nebo někdo něco k tomu napíše, protože pevně věřím, že nejsem já ten jediný suchar, kterému se něco nelíbí a který tu teď dělá dusno.
Beavers píše:Poněkud OTannaud: tím, že sem opravdu nepřispíváš tak často, se vždy těším na tvůj kultivovaný názor. U tebe je mi potěšením číst to, co napíšeš, na rozdíl od příspěvků mnoha chytrolínů - většinou pubescentů - s řečmi, nepostrádajícím revoluční náboj s rádoby demokratickým výrazivem a bojovnou náladou. Navštívil jsem i tvůj web a musím říci, že je škoda, že se tak málo zapojuješ do zdejších diskusí. Předpokládám, že pro tebe nejsem právě já představitelem oněchˇ"prudičů", o kterých se zmiňuješ, i když si tak občas připadám, ale jak zní klasické rčení: "...disciplína muší bejt...", já jsem žel už ta generace, která se spíše snaží vychovávat. Tak mi to, prosím, neměj za zlé.
Jirkus píše:Dovolte mi, abych vrátil diskusi tam kde začala, tím že zareaguji na původní příspěvek:
Bla bla blaá, že bla bla bla blaá bla blaá blaá. Ale blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla blaá bla. Protože blaá bla blaá blaá bla blaá blaá bla blaá bla blaá blaá bla blaá bla blaá. Vlastně bla bla bla bla. Takže blabla blabla bla blá blá bla.
Přeji si a doufám, aby můj příspěvek na rozdíl od mnoha podobných někoho trknul a abychom my všichni konečně uvidelí nějaké zlepšení.
Čest práci atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé