undy | pát kvě 14, 2010 5:38 am
To Tony 1: verte mi, tých niekoľko ľudí, ktorí by sa mali čím "chváliť", to nerobia preto, prečo si napr. Ty a pár ostatných myslíte. Nerobíme to radi, napríklad pri podávaní majetkových priznaní to dokonca nenávidíme. Ale dôvod, prečo sa tu prezentujeme napr. hodinkami, autami, domami a pod., je niekde celkom inde...Len my vieme, koľko síl a námahy nás to stálo, koľko dní a nocí sme sedeli nad knihami a skriptami, kým iní lietali po baroch, diskotékach, rôznych festivaloch a podobne. Naše úsilie sa niekde musí odzrkadliť, postupom času sme získali lepšie pracovné pozície, tým aj lepšie finančné zabezpečenie a ostatné veci s tým spojené. Teraz, po dlhom čase a po viditeľných výsledkoch / aj majetkových, ale tie nie sú u nás na prvom mieste /, to samozrejme u niektorých evokuje rôzne emócie. Ale ver tomu, kvôli takým svoje autá nevymeníme za lacnejšie, ani sa nepresťahujeme naspäť do bytu, kde sme pred pár rokmi začínali. V určitom časovom bode sme všetci mali rovnakú štartovnú pozíciu, bolo len a len na každom z nás, ako svoj život a možnosti využil. Určite chápem pocit, ktorý zažívate, keď sa tu prezentujeme rôznymi hmotnými "statkami", ale ver mi - ak si idem kúpiť napr. auto, ide mi o niečo iné, ako si myslíš, to len Vy, ktorí ste svoj život premrhali rôznymi neužitočnými činnosťami, nedokážete odpustiť druhým úspech. Mne sa jedná o bezpečnosť, rýchlosť / nie na pretekoch, moja práca často vyžaduje hospodárenie s každou minútou /, šetrnosť k prostrediu, ak by toto spĺňalo iné, lacnejšie auto- tak si kúpim také. Ale kvôli tomu, aby niekto prestal závidieť, ho určite nepredám a dom nezbúram. To by ste si predstavovali príliš jednoducho, ako všetko vo Vašom živote. Ver mi ale, takto sa to nerobí.
OT: Tony1: správne sa píše - frustrace /aj po česky../
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom