Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
MaReCeQ píše:Jirkus: Ale veď si na fóre o iPhonoch, nečakaj tu nejaké prevraty o obhajovani iných OS
Chosef76 píše:nejsem si jistý, jestli je tohle správná diskuse pro toto fórum....Mám z toho husí kůži a ježí se mi i vlasy co nemám. iGenius by z toho radost neměl![]()
Více života do toho umírání
elka píše:Než se vrhneš do sladkých vod mango kompotu, přečti si, chceš-li, zkušenost člověka, který používal iPhone stejně dlouho, jako ty a ochutnal mango, aby jej s díky vyplivl.
Beavers píše:elka a jiní: předkládáte mi tady staré články z doby, kdy telefony s Mangem ještě nebyly na trhu. Aktualizace prvních WP je jedna věc, telefon s kompletním OS v češtině je věc druhá. Mnozí z vás (i podsunuté články) zde uvádíte konkrétní případy, co kdy nefungovalo podle vašich představ (nedostatek aplikací či her na jednom OS, nemožnost úpravy fotek v telefonu, nesnadné mazání fotek, malá paměť) a představte si, že já nejsem ten, kdo si zaplní telefon 20 GB muziky nebo filmů. Hudba se dá nahrát jiná a původní smazat, filmy zásadně v mobilu sledovat nemíním a užívám si je na velké HD obrazovce z BD. Aplikace mě zajímají jen některé, hry snad vůbec ne. Nepořizoval jsem si smartphone na multimediální používání, potřebuji, aby na něm jel internet, abych se mohl zkontaktovat s lidmi přes telefonní služby a také přes webové (např. e-mail) a to kdekoli a kdykoli. Představte si člověka, který má tolik zájmů, co já (četba - pořídil jsem si čtečku Kindle, filmy - HDTV a BD, hudba - stovky CD, počítač a práce na něm tj. práce s multimédii, čili remasteringy hudby, úpravy videí atd., v neposlední řadě internet a v závislosti na zájmech i studium všeho nového, práce moderátora zde na fóru) a má na to jen 24 hodin, které nelze věnovat jen tomu. Také se musím najíst a jídlo si připravit a chodit nakupovat, musím prát a uklízet, musím spát. A to nechodím do práce. Až nebudu mít jiné zájmy, což se nestane, budu se moci úzce zaměřit na mobil a jeho nabídky a věnovat čas jenom jemu.
Před více než dvěma hodinami se téměř nemožné stalo skutkem. Prošel jsem obchody s mobily v našem městě, nechal si všude vyprávět o dostupných značkách s WP 7.5, byl zrazován od koupě modelu LG (znají ho, ale nenabízejí, LG prý tolik nefrčí) a všude mi byl nabízen HTC Radar. Byl jsem ujišťován, že baterie není takový problém, i když je to servisní záležitost, ale je lehce vyměnitelná (to byla jediná překážka pro mě, vyšlá ze zkušeností s iPhonem). Designově se mi ale velmi zamlouval. Mám rád tmavo stříbrnou (titanovou) barvu a zaoblené tvary. Moc dlouho jsem se nerozmýšlel, cena v posledním navštíveném obchodě byla o 500 Kč nižší nežli jinde, prodavač byl velmi informován a když viděl, že o tom něco vím, nesnažil se mě balamutit. Přinesl mi zcela nový kus a já jsem si ho po krátkém předvedení koupil.
Protože bych už dalším popisem přesáhl rámec tohoto fóra a vím, že by se neslušelo, abych zde propagoval jiný výrobek než iDevice, nepůjdu do detailů. Jen musím říci, že práce s WP je tak snadná, že jsem nepotřeboval zatím manuál. Provedl jsem sice jen základní nastavení a pohrál si s rádiem, které mi padlo pod prst. Ladění a uložení stanic do paměti bylo dílem okamžiku, přestože na obrazovce jsou vlastně jen symboly. Žádný vyšperkovaný přehrávač, jak je známe z jiných mobilů. A proč taky. Kdo z nás se při poslechu dívá, jak na obrazovce vyskakují škály pseudo spektrálního analyzéru, případně různé efektní barvičky?
Prosím, abyste se vy, co máte nutkání se do mě pustit, od toho osvobodili.
Dodulo: nevěřím tomu, že bys jel přes celé dvě země jen kvůli starému iPhonu
avixe píše:...
ignorujem to a za iphone dam tolko penazi koli:
prednaskam z university of washington ktore si pravidelne stahujem ako podcasty a niektorym podcastom na vyucbu anglicstiny
...
avixe píše:ono to zavibruje ked sa ho dotknes
smoldik píše:avixe píše:ono to zavibruje ked sa ho dotknes
Ano to vím, ale stejně mi to pod kůži nevlezlo, mám raději HW tlačítka.
MaReCeQ píše:rony a čo povieš, keby ostal mechanicky home button, ale mal by na sebe ešte vrstvu dotykovu? Keď by si chcel odomknúť iPhone, tak ho normalne stlačiš, keby si v menu tak len dotyk
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé