Jirkus píše:Jailbreak v překladu znamená útěk z vězení.
Jailbreak si dělají lidé, kteří jsou nespokojení se svým telefonem.
Jailbreak Apple neschvaluje a všemožně se mu na svých zařízeních snaží zabránit.
Jailbreak na Samsungu není potřeba. :D
Ano to mas pravdu a proto dam ruku do ohne za to ze android je lepsi jak iOS v zakladu(sem si jisty ze se najdou taci kteri si mysli opak) ale ani po paty nesaha iOS+JB.
Abys nerekl, ze zase jen "machruju" jak na moji osobu mas ve zvyku, tak sem ted asi tak dva tydny pouzival zarizeni srovnatelne s mojim iphone 4 a to HTC Desire HD.
Oba systemy jsou srovnatelne, v dnesni dobe opravdu neni zadny velky rozdil jestli odpovidate na maily, pisete udalost do kalendare, ctete RSS zdroje, hrajete 3D hru atp na androidu nebo na iOS, jak rikam je to srovnatelne. Jsou zde vsak malickosti, ktere opravdu delaji velky rozdil. Clovek co mel posledni verzi iphonu a jde zkusit posledni verzi androidu se vetsinou vrati zpet na iphone. Pokud nekdo porovnava 3/4 roku stary pristroj s zhavou novinkou samozrejme ze muze dojit k nazoru ze iOS5.1(ten system sice neni stary 3/4 roku ale hlavni novinky se vzdy uvadeji pri prvnim predstavenim - 3/4 roku) nesaha ICS4.0 ani po paty, to je naopak myslim naprosto v poradku, ze se android pokusi iOS utect, my vsak vime ze nakonec z toho "uteku" budeme tezit my iphone uzivatele.
Jinak: proc si myslim ze android je nejrozsirenejsi OS pro mobily? proto ze ho samsung sere do pristroju ktery maji se smartphonem podobny jen nazev, prodavaji se toho stovky tisic, exsituje lowend iphone mini? neexistuje tak si lide museji koupit samsung galaxy waze a proto android potazmo samsung stale roste. Ovsem az takovy smartphone budou vsichni mit tak android jaksi nebude mit kam rust, protoze bude vsude jako plevel, ktery je potreba ze zeme vytrhat.
Jeste jedna vec: Famy ktere siri apple ovce :D tak ted si me opravdu rozesmal :D:D
Ne ted vazne: cetl si pred rokem a pul android wiki z android fora? kde bylo srovnani iOS a androidu? asi necetl protoze to bys neco jako "famy ktere siri apple ovce" nikdy nerekl, protoze opak je pravdou. Kazdy androidak me vzdy presvedcoval co muj iphone neumi a jeho android ano, ovsem nepocital s tim ze ja mam JB, takze vsechno co oni mohli delat na svych androidech ja sem mohl na svem iphonu taky, to sem odbocil kazdopadne na ty android wiki byly o iphonu uvadeny nepravdy, ne jen nesrovnalosti, byly to pomluvy, ktere nastesti mohly byt upraveny (viz. wiki-otevrena encyklopedie), takze sem to tam trosku poupravil podle pravdy a ne podle toho jak se to hodi do kramu androidakum - viz puvodni text na te wiki.
Rozepsal jsem s proto, ze mi vadi jak Jirkus neustale uvadi neuplne informace a nekdo ho musi vzdy opravit, chytrolina nejvetsiho.
I will maintain an attitude of open-mindedness.