Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

"

Avid uz nikdy nechci ( stale skrtani , problemy atd) 

s tim bych jezdil max po kolonade
abych to nekde neznicil.
"

a dnes super sice chvilku radna prutrz , ale jinak spokojenost.

Už jsem se bál průrazu nebo osmice, ale všechno žije. Holt nevidím za roh a kdo má čekat skok z asfaltky na zvlněné kostky, že jo… Za to jsem si struhl rekord na Hostýn, 84 km, celkové stoupání cca 1300 m, čas 2:59. Poprvé jsem to letos zajel za 3:09, tak že by do třetice za 2:49? 

"

"

"

"
Brácha ale tenkrát tak dobře nedopadnul - vyhýbal se dírám, nějakým se vyhnul, jednu přeskočil a do poslední vletěl. Galuska rupla celá a byl rád že to neodnesl karbonovej ráfek za 20k. Týden na to prej ty díry silničáři zalepili...

Takze se da i se silnickou. Bylo to paradni, vyjezd z Harrachova na Dvoracky je moc fajn
cca 4 km krasny kopec nahoru... Muzu jedine doporucit

. V podstatě perfektní GPS pro iPhone i Android. Jediný problém - iPhone holt není dělaný na kolo a v terénu se podle mě brzy oddělá. Takže vozit v kapsiččce a v případě nouze se mrknout. Jde tam i stáhnout mapa offline, takže nejsou potřeba data.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

Jirkus píše:Nevíte někdo, kde v Praze je nějaké dobré železářství, kde mají široký výběr IMBUS šroubů?

cca 100km kolem Lipna. Dále cyklostezky kam se podíváš, velká převýšení i terén se dá kdekoliv. Je to tu jako pavučina, o víkendech, svátcích je přístupný i vojenský prostor
Mrkni na moje posty, uvidíš jaké to tu je.
Asi jak jsem sebou seknul
))

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé