Lidi to vám musím povědět. Před dvěma lety jsem si koupil od Vody iP 3G a hned po měsíci se mi jednoho krásného dne zahřál (až byl skoro horký), kleknul a nešel zapnout, připojit k PC - prostě nic. Dal jsem ho na reklamaci a po měsíci jsem dostal úplně nový iP. Ten mi fungovat velmi dobře. Až před pár měsíci se mi udělali v levém horním rohu displeje asi cca. půl milimetrové bublinky pod tím sklem, ale ještě nad displejem. Podle mě někde v té dotykové vrstvě. Byly čtyři pod sebou a v této oblasti už displej reagoval hůře na dotyk. No ale dalo se s tím žít. Jenže před třemi týdny si tak ležím večer v posteli, surfuji si po netu i s těmi bublinkami na displeji a najednou mi upadlo tlačítko na vibrace, aniž bych se ho dotkl. Překvapen jsem zjistil, že je tam to malé stříbrné přepínátko jen nalepené...! Tak jsem se tedy konečně rozhodl, zajít na reklamaci se svým iP. Konec konců jsem měl poslední měsíc do konce záruky. iP jsem dal na reklamaci do Vodafonu a včera jsem si ho šel vyzvednout - napsali mi smsku. A světe div se....... já dostal opět nový, úplně nový iP 3G. Displej neřešili ani tlačítko nějakou opravou a rovnou mi dali nový iP. A pochopitelně mám na něj opět 2 roky záruku

. To je parádička, co?

Akorát doma jsem zjistil, že mi tam nahráli OS 4. Tak jsem udělal JB, chvíli jsem si s tím hrál a dneska jsem udělal downgrade na 3.1.3. s JB od Spiritu. A jsem spokojen