iPhone 4

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sysel | ned črc 11, 2010 5:49 pm

Re: iPhone 4

Taky sem si dneska poradne prohlidl IP4(plymouth uk).Operatori ho nemaj na sklade.Přitom v Carphonewarehause a Phone4you ho maj na sklade.Je to pekna věcička.
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jskrivan | ned črc 11, 2010 5:55 pm

Zdravim vsechny v diskuzi.

Mam iphone 4 32GB. Dovoz z UK (apple store). Znamy znameho vystal asi pulhodinovou frontu. :)

Nevlastnil sem predchozi verze iphonu a toto je muj prvni produkt od firmy Apple. Prvni zkusenosti jsou vyborne. Je to uz tyden a jsem z toho perfektne zpracovaneho kousku hardware stale nadsen. Nezaznamenal jsem zadny s problemu, ktere se po uvedeni na trh objevili (zlute skvrny, problemy se signalem a padani hovoru).
Display je opravdu uzasny jak se rika. Dokud to clovek neuvidi na vlastni oci, nemuze posoudit. Tem co se stale rozhoduji jestli koupit nebo nekoupit jen poradim dete do toho, stoji to za to. Pritelkyne byla velice rozladena informaci ze sem koupil telefon cca za 18k. Par dnu s iphonem a nazor ma jiz opacny. Sama by tento telefon chtela taky :).

Negativa:
Vec s ceho jsem stale rozladeny je nemoznost prehavani klasickych pc video formatu (mkv, avi, atd.). Nicmene na to se da zvyknout a casem to urcite prekousnu. Horsi vec, ze po tydnu pouzivani jsem objevil cca 1cm ryhu v celnim gorilla skle. Bohuzel nevim jak se to stalo ale dost me to rozcililo. Mel jsem za to, ze Gorilla Glass se neda poskrabat. Takze radim poridit ochrane folie.

Tot vse. Doufam, ze sem pomohl par lidem co se stale rozhoduji o koupi. Cus.

Uživatelský avatar cicolably | ned črc 11, 2010 11:42 pm

jskrivan
ale da sa pozerať aj avi v iphone
http://itunes.apple.com/sk/app/oplayer/id344784375?mt=8
Entertainment
17.02.2025 03:29
Velikost: 95 MB
Cena: US$ 2.99
Hodnoceni: 4.59978
od 962 lidí
QR code
Suzhou Totoro Network Technology Co., Ltd.
OPlayer - video player 4.8
Play all your videos directly without having to convert them! OPlayer supports almost every format for video/audio playback. It gives you the flexibility to be able to download your files to your device, or browse a SAMBA/FTP/UPnP/DLNA share over the network.

"Best video player on the App Store"
OPlayer has been rated as "iPhone Apps Plus Best"!

OPlayer has been around for 12 years, continuous improvement in video playback and feature enhancements, has made it the first choice for millions of the users. With positive endorsements and feedback from our users we endeavor to make it even better with each upgrade.

========================================
Support Dolby Digital Audio (AC3)
Official AVI/DivX license (In App Purchase)
Official DTS license (In App Purchase)
========================================

【Supported Formats】

- Video: mkv, wmv, avi, divx, xvid, rmvb, rm, flv, mp4, 4k, mov, 3gp, m4v, blu-ray, ts, m2ts, swf, asf, vob, h265 (hevc), webm...almost all movie file formats.

- Audio: mp3, wma, wav, dts, ac3, eac3, aac, flac, ape, cue, amr, ogg vorbis, lossless music...almost all audio file formats.

- Subtitle: srt, ass, smi, sub...almost all subtitle file formats.

- Stream: http, ftp, samba, rtp, rtsp, mms...

- Widely devices support: Optimized for all iPhones running iOS 6.0 and later, including iPhone 6s (Plus).

【Key features】

• Adjust playback speed: 0.1x ~ 4.0x
• A-B repeat: play from start point (A) to end point (B) repeatedly
• Background play: continue playing videos when app enters background
• Landscape play: useful when iPhone turned on 'Portrait Orientation Lock'

- SAMBA/FTP/HTTP/UPnP/DLNA client
- Multiple transfer ways: 1. USB transfer (support folder) 2. Wi-Fi transfer
- Play files in PC remotely without downloading
Share folders on PC, then you can stream files by OPlayer.

- Privacy protect: support password for app and folders, hide password-protected folders, Touch ID
- Excellent performance: support 1080P HD video on iPhone 5 and newer devices
- Less battery consumption: hardware decoding mp4/mp3 files by default
- Single hand mode: you can control playback with one hand

【Basic functions】

- File Manager: new folder/rename/move/delete/search/sort/open in with
- Built in web browser
- Support NAS, Router, Dropbox...network storage
- Support text file: TXT, WORD, EXCEL, PPT, PDF...
- Compress/Decompress (In App Purchase): support zip, rar, 7z (with password)

- Playlist: enjoy music by our powerful playlist functions
- Gesture: seek (forward, backward), brightness, volume, pause/resume, subtitle position and size
- Repeat/Loop mode: repeat all, repeat once, shuffle...
- Remember playback time: resume from last played position

- Render on TV (TV Out): support AirPlay, mirror, HDMI wire...
- Lock playing window: avoid unintended touch when watching movies
- Timing off: stop playing after the specified time
- Adjust aspect ratio: you can set any aspect ratio, for example 16:9
- Play 3d movies in 2d mode

- Deinterlace
- Flip horizontal and vertical
- Use headphones to control playback
- Audio boost
- Photo viewer (In App Purchase): 1. Support gif animation,png,jpg,bmp... 2. Slide show photos 3. Import from Photos

【Audio Features】

- Support left and right channel switch
- Audio tracks switch and save your settings
- Adjust audio delay

【Subtitle Features】

- Support embedded subtitles in movies
- Auto load the subtitle whose name is the same with the movie
- Select subtitle files manually
- Auto detect the encode of subtitle files

- Gesture: single touch and move to adjust position, pinch to adjust size
- Customizable subtitle font, colors
- Adjust subtitle delay

【Support】

- We will check reviews on App Store frequently
- Mail: olimsoft@gmail.com
- Twitter: @OLIMSOFT
- Website: www.edavs.com
VÍCE O APLIKACI
Powered by iPhone.cz
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)

jendas | pon črc 12, 2010 10:07 am

Chtěl bych se zeptat, kde, kdy a za kolik se dá koupit ve Francii odblokovaný iPhone 4.
Host
Host

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon črc 12, 2010 10:13 am

podle toho kdy si ho objednas a jak budou dodavany takze tedka az tak nekdy v srpnu pokud si ho tedka objednas jinak ceny : http://www.iphonetips.cz/apple-novinky/neblokovany-iphone-4-prodej-v-uk-a-francii-startuje-24-6/
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

jendas | pon črc 12, 2010 10:18 am

A kdybych si chtěl ten iPhone 4 chtěl koupit přímo v obchodě?
Host
Host

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon črc 12, 2010 10:22 am

tak to muzes zkusit ale asi se uchodis ... ani v obchodech nebudou, pokud tam je bude mit tak operator na smlouvu nez volne v prodeji v appstoru ... jinak doba dodani je 3 tydne ... holt nejsou a poptavka je velka ... a to jak ve francii tak v anglii ..
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar iphonik4 | pon črc 12, 2010 5:50 pm

Dnes jsem byl v Olomouckém O2 a chlapík mi řekl, že iPhone 4 by měl být koncem srpna, prej on: "stejně je to ale pěkně debilní, v Americe se už prodává za poloviční cenu", tak jsem mu řekl něco o unlocku a AT&T a parádně jsme si popovídali, to se v O2 tak často nevidí :lol:

PaDoX: To mě akorát utvrzuje v tom, počkat až bude v ČR (konec srpna) a snad to Apple vychytá.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

milanek | pon črc 12, 2010 6:20 pm

Mám HO! 32GB/Black z UK přes AppStore na domácí adresu a potom DHL za 30 liber celkem cca 640. NEBLOKOVANÝ bez pro blému aktivovaný přes iTunes. V O2 na dotaz na MicroSIM: narketing něco připravuje. Vypadá tože až buduou mít vyrobeny MicroSIM, tak to spustěj :wink:

Pantani | pon črc 12, 2010 6:33 pm

PaDoX:
někdo tady už nějaký (snad i svoje vlastní) video ohledně citlivosti/útlumu antény zveřejňoval a vypadalo to, jako že problém není.
Pokud ale problém opravdu je, tak já to teda chápu v tom smyslu, že se musím dotknout spojení mezi těma dvěma anténama. Nevidím pro Apple jinou možnost než ten předěl posunout jinam - dolu nebo nahoru, pokud to nenarazí na nějakej jinej zásadní problém.
Pokud to teda chápu správně (= nesmím se dotknout mezery mezi anténama), tak to nevidím jako tak úplně fatální věc, i když je to teda průser, a věřím, že bych se tomu celkem dokázal vyhnout - rozhodně aspoň při telefonování, při běžný práci samozřejmě ne.

Může tohle někdo z majitelů potvrdit?
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

PeterKiss | pon črc 12, 2010 6:58 pm

No ak aj je ten problém sebe mensi z globálneho hľadiska to je fatalna chyba medzi spojmy ľavej a pravej strany anteny mohol bit oddelovaci pruzok plastu napojeny na krit telefónu predišlo by sa ich kontaktu a na vonkajsej strane anteny by mohol bit potiahnutý priesvitnou vrstvou laku ale lepšie by bolo ak by bol potiahnutý proti smikovou vrstvou gumy.

(mudrovat sa my mudruje ale pravda je že to nedotiahli a Apple chce mat všetko perfektne ale občas aj to najbanalnejsie riešenie je to najlepšie.)
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar nh4k45i | pon črc 12, 2010 7:21 pm

Ahoj,

teď jsem narazil na netu ne tento obchod - myslíte že to bude zlodějna? Všemožným způsobem se snaží vylákat peníze předem, ale jde i dobírka.
Za ty prachy to zní zajímavě, ale podezřele :) .....
http://elektro-galerie.cz/product.php?id_product=1274554039
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon črc 12, 2010 7:32 pm

iPhone 4

Koukal jsem ze i ten osobni odber je podmineny platbou predem ... Cena zajimava ...
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar iphonik4 | pon črc 12, 2010 7:32 pm

Tak to by bylo super, ale mám strach, jak kvůli ceně, tak kvůli dostupnosti (jak 16GB tak 32GB jsou ve 12 kusech což je divné). Napsal jsem jim dotaz ohledně dostupnosti, za jak dlouho by mohl dorazit a hlavně odkud ho mají, kvůli tomu jestli je blokovaný.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Metalgirl | pon črc 12, 2010 7:40 pm

Co jsem se dívala, tento obchod má nějaký slovák, který má nahlášený pobyt v Bruntále a obchod v Brně, je to živnostník, funguje pouze rok, registrovaný je od 1.7.2009, u těch člověk nikdy neví.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar nh4k45i | pon črc 12, 2010 7:49 pm

On tam má schválě akci na PPL zdarma, ale podmínka je opět platba předem. Když si zaplatíš oněch asi 160Kč za PPL už jde i dobírka (+40,-)
Prostě láká peníze předem jak to jde a to moc nebudí důvěru :(
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Santa | pon črc 12, 2010 7:56 pm

hlavne ze tam ma v popisu uvedeno :

Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR. Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

tim jen potvrdil ze je to totalni bullshit a jen si chce namastit kapsu na hlupacich co naleti....
moje jablíčka :
Macbook Air 11"
iPhone 6 64GB
iPad Mini 2 16GB WiFi
Host
Host

Uživatelský avatar iphonik4 | pon črc 12, 2010 8:19 pm

Santa: pravda :wink: , toho jsem si též všiml
Nevím, možná to na tu dobírku zkusím (32GB verze za 17,999,- Kč) a ještě před tím kurýrem (jako svědkem) to otevřu, to zabere 2 min. a kdyby tam byl Ericsson z roku 1999, tak bych to ještě přes toho kurýra poslal zpět. Těch pár korun za poštovné bych oželel. Ale rozohodně nebudu dělat žádné šachy s převodem na účet!!
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Sime | pon črc 12, 2010 8:30 pm

iphoniku, na tohle jsem se ptal PPLka prave pred 2ma dny. Mel jsem objednavku nekolika desitek veci v jednom obchode na celkovou castku 4500 a prijde PPLko a chce 2200. Tak si rikam ze to pomotali a ptam se ho jeslti by mi to neotevrel abych se podival jestli je to co fakt chci.

Nastvane rekl ze abych s tim zacal manipulovat tak mu musim zaplatit.. Zaplatil jsem a zjistil ze mi poslali jen pulku veci a druhy balik dorazil dneska.

Takze jedine ze by si mu rekl hele tady mas na kafe nebo na pivo a chci se na to podivat... To uz zavisi na domluve, jeslti to riskne. Ale v predpisech to maji zakazany.

EDIT : Po tom co jsem se podival na ty stranky tak musim rict jediny :D LOL!

Je uplne jasny, ze jde o nejakou levotu Proc ? :

1. Cena zbytecne nizka az nerealna - poptavka je, takze by to prodali i za mnohem vic - obvzlast jestli je opravdu maji skladem. Nerealna cena - cena je lepsi nez v jakykoli AppleStore v evrope..

2. Skladem - je uplne nemozny aby jeden obchod touto dobou mel tolik iphonu skladem a za tuhle cenu..

3. Tady koukam ze se tomu nejakej manik jooo venoval takze si sami prectete : http://obchody.heureka.cz/elektro-galerie-cz/recenze/ EDIT : Ten manik je uzivatel Maximus-CZ :)

4. Neriskujte sve penize!! Je to podvod!

--------------------------------------------------------------------------
Pantani : Nemusi to byt jen dotyk prstu, kdy se dotykas obou ocelovych casti, staci kdyz das jeden prst na jednu cast a druhy prst na druhou cast (v praxi tedy ze prostrednickem drzis telefon nekde uprostred a malickem drzis roh - vznika ten zkrat, ktery za to muze.)

Za 2 dny by mi mel prijit iphone a skusim natocit nejake video jak je na tom vodafone + iphone 4 v cechach :) (ohlasi majitelu iphonu 4 z CR jsou zatim dobre, nevidel jsem nekoho z CR kdo by si stezoval)
Naposledy upravil Sime dne stř črc 14, 2010 8:51 am, celkově upraveno 2

Uživatelský avatar iphonik4 | čtv črc 15, 2010 6:04 pm

2MATRIX: to vím ale jestli je profesionál, tak napíš iPhone s velkým P :lol:
Teď jsem mu znovu napsal mail jestli je možný osobní odběr a on odpověděl:
V zasade zasilame postou. Snad budou k dispozici, nejake produkty pristi patek na sidle v Ceskych Budejovicich. Tomas
Sent from Iphone 4

Btw. na jejich stránkách je napsáno, že to mají skladem.
PS: bylo by zajímavé mu napsat ohledně iPadu z jiné adresy, jestli by napsal "Sent from Ipad" :mrgreen:
Je to na 99% podvod, takže to berte jako další upozornění před tímto obchodem.
Naposledy upravil iphonik4 dne pát črc 16, 2010 1:45 pm, celkově upraveno 2
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Sime | čtv črc 15, 2010 6:24 pm

OT: Akorat ze kdyz pise automaticky iphone podpis, tak je tam Sent from iPhone a bez modelu.. :D

Ukazte mi nejakej obchod v evrope, kdekoliv, kde by meli skladem viz 15 iphonu :D

Jinak me dorazil muj iPhone 4. Ziju v praze a zadnej problem se signalem nemam. Ikdyz drzim telefon pevne obouma rukama, tak mam porad 5 carek.. Takze vazne v CR problemy se signalem lidi nepoznaji (mozna je to taky tim, ze muj iphone byl vyrobeny v 27. tydnu, coz podle nekterych informaci uz je tahle rada s nevodivim naterem.)

2MATRIX | čtv črc 15, 2010 6:37 pm

Sime ved to zistíš lahko či maš verziu z nevodivím náterom,v predu by si mal mat nad mikrofonom to čidlo jasnejšie,a možeš prepípat ten boční ram multimetrom a hned zistíš či je vodivý alebo nie možeš to prosím vyskúšat?Ale myslím že budeš mat klasicku verziu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Sime | čtv črc 15, 2010 7:51 pm

Jestli mi reknes co tam mam nastavit, tak klidne :D

http://i31.tinypic.com/4rb3wi.jpg

2MATRIX | čtv črc 15, 2010 8:53 pm

Jednoducho,skratuj vývody multimetra,a toč tym kolečkom až ti nezačne multimeter pípat,večšinou to býva prvá pozícia v lavo hore,ale stoho obrazku si to jaksi nevyifotil celé no a potom jednoducho prilož obydva kable z vyvodov multimetra na jednu čast tej anteny a ked nezapípa je ten rám nevodiví.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Sime | čtv črc 15, 2010 9:04 pm

Jako ja si s tim umim merit jen silu baterky, ale nevim co za funkci je ta na tu vodivost.

skusim se na to podivat no... jestli neco vyleze

EDIT :

http://guide-images.ifixit.net/igi/rXvv ... rae.medium

Tady maji 00.6, me to meri 00.3 a skace to mezi 00.3 a 00.5, ale 00.3 se drzi hodne
Naposledy upravil Sime dne čtv črc 15, 2010 9:09 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar iTukan | čtv črc 15, 2010 9:07 pm

zkus zmerit odpor... :wink:
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

PaDoX | čtv črc 15, 2010 9:09 pm

Tú diódu tam daj .. tj o jedno vpravo od toho co mas na obrazku. Ak to pípa, tak tam je prechod. Ak nie, tak je to ok.

Sime | čtv črc 15, 2010 9:11 pm

pipa.

nemela ta vrstva jen snizit tu citlivost?

PaDoX | čtv črc 15, 2010 9:14 pm

Skus dat este jeden pin z multimetra na jednu antenu a druhy na druhu .. ci bude pipat :D

Sime | čtv črc 15, 2010 9:17 pm

to jsem zkousel a taky pipa :D

EDIT:
antena GSM - antena GSM : 0.1-2
antena GSM - WIFI : 0.2-3
antena GSM - dolni cast - 0.2-3

Tedka nvm jestli je dobre, ze ty cisla jsou podobna, nebo je to spatne :D

2MATRIX | pát črc 16, 2010 4:46 pm

To je spravne že ti to pípalo,dnes som sa dozvedel že vraj ten poupravený iPhone po 27 týdnu,ma aj tak tie anteny vodivé,čiže multimeter ti pípal,ale že su z nejakého hliníku namiesto oceli,a maju iné el.vlastnosti ale aj tak je vodiví ale nemal by byt už taký problém.Osobne si myslím že nastriekat nevodivím lakom by moc nepomohlo lebo by sa po čase niekde oškrkal a boli by zme tam kde zme boli.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Sime | pát črc 16, 2010 4:56 pm

@Matrix :

Tady jsem to i natocil :P viewtopic.php?f=118&t=31177

Pokud to neni ocel, tak je to neco hodne podobneho, protoze ty charakteristicke rysy oceli to ma (jestli fakt jde o neco jineho) - ale to by zjistili chemickou analyzou, na to doma uz nemam techniku :D

Ale mas pravdu, ze by nevodiva vrstva nepomohla..

2MATRIX | pát črc 16, 2010 5:02 pm

Už som si to video pozrel,a prekvapilo ma že tie dve anteny sa skratuju navzajom,no že vraj je ten material poupravený,nie je to obyčajní hlinik ale skorej niečo ako zliatina a že ta pri držaní v ruke neuzemní signál,no ved sa dnes dozvieme snad ako to je :D
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

yellowtommy | pát črc 16, 2010 5:51 pm

Re: Iphone 4 a GPS

aha!
omlouvam se malinko za trochu off-topic dotaz - jak je to tedy s temy problemy u anteny na iphone4, co se prave propira vsude v mediich?
potom - za kolik cca se da iphone4 privez - 16GB verze mi asi bude stacit.

diky!

Tomu jsi říkal malinko off topic? Přesunuto do správného tématu. sweet22

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pát črc 16, 2010 11:21 pm

Osobně jsem měl tu čest zatím se dvěma novými iPhony a u obou jsem se zaměřil především na toliko diskutovanou funkci telefonu. Ať jsem se snažil během hovoru přehmátavat a zkoušet nejrůznější možnosti držení sebevíc, tak mi ukazatel klesl maximálně o jednu signalizační čárku. Osm několikaminutových hovorů proběhlo naprosto bezproblémů a ani současní majitelé s voláním problém nemají.
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White

Uživatelský avatar JackieTran | sob črc 17, 2010 8:00 am

To je fajn :) .Zatim to vypada,ze v CR problem se signalem opravdu neni.

Uživatelský avatar Carabei | sob črc 17, 2010 11:32 am

Problém v ČR není tak znatelný díky EDGE, projevuje se převážně na 3G. Samozřejmě kvalita sítí oproti AT&T taky pomůže.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

jan118 | sob črc 17, 2010 2:09 pm

Sime píše:Ukazte mi nejakej obchod v evrope, kdekoliv, kde by meli skladem viz 15 iphonu :D

Ta situace s dostupnosti iPhone 4 je skutecne spatna. Vcera jsem byl v Apple store na Regent street v Londyne a kdyz jsem se ptal na moznost koupe noveho iPhone, tak se mi skoro vysmali. Je na ne poradnik, do ktereho kdyz se nechate zaregistrovat, tak je pry sance, ze za mesic by na vas mohla prijit rada. Bez registrace se pry clovek docka ne drive nez za dva mesice.

Nejaka skladova zasoba je u O2, ale jen 16 GB a navic jen pro stavajici zakazniky a jen k pausalum. Navic O2 je blokuje.

Co je sokujici, uplne stejna situace je i s iPady! Na Regent street take jen pres poradnik. Nicmene, iPad lze pri trose stesti poridit v obchodech s eketronikou.

Tolik aktualni informace z UK.
Mmch: pri takove situaci vazne pochybuji o uvedeni prodeje v CR v zari..

Uživatelský avatar caesar | sob črc 17, 2010 10:18 pm

Sime píše:Jinak me dorazil muj iPhone 4. Ziju v praze a zadnej problem se signalem nemam. Ikdyz drzim telefon pevne obouma rukama, tak mam porad 5 carek.. Takze vazne v CR problemy se signalem lidi nepoznaji (mozna je to taky tim, ze muj iphone byl vyrobeny v 27. tydnu, coz podle nekterych informaci uz je tahle rada s nevodivim naterem.)

Teda delat zaver ze v CZ problemy se signalem lidi nepoznaji tim, ze to zkousis v Praze je dost legracni.
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Vše ostatní