iphoniku, na tohle jsem se ptal PPLka prave pred 2ma dny. Mel jsem objednavku nekolika desitek veci v jednom obchode na celkovou castku 4500 a prijde PPLko a chce 2200. Tak si rikam ze to pomotali a ptam se ho jeslti by mi to neotevrel abych se podival jestli je to co fakt chci.
Nastvane rekl ze abych s tim zacal manipulovat tak mu musim zaplatit.. Zaplatil jsem a zjistil ze mi poslali jen pulku veci a druhy balik dorazil dneska.
Takze jedine ze by si mu rekl hele tady mas na kafe nebo na pivo a chci se na to podivat... To uz zavisi na domluve, jeslti to riskne. Ale v predpisech to maji zakazany.
EDIT : Po tom co jsem se podival na ty stranky tak musim rict jediny

LOL!
Je uplne jasny, ze jde o nejakou levotu Proc ? :
1. Cena zbytecne nizka az nerealna - poptavka je, takze by to prodali i za mnohem vic - obvzlast jestli je opravdu maji skladem. Nerealna cena - cena je lepsi nez v jakykoli AppleStore v evrope..
2. Skladem - je uplne nemozny aby jeden obchod touto dobou mel tolik iphonu skladem a za tuhle cenu..
3. Tady koukam ze se tomu nejakej manik jooo venoval takze si sami prectete :
http://obchody.heureka.cz/elektro-galerie-cz/recenze/ EDIT : Ten manik je uzivatel
Maximus-CZ 
4. Neriskujte sve penize!! Je to podvod!
--------------------------------------------------------------------------
Pantani : Nemusi to byt jen dotyk prstu, kdy se dotykas obou ocelovych casti, staci kdyz das jeden prst na jednu cast a druhy prst na druhou cast (v praxi tedy ze prostrednickem drzis telefon nekde uprostred a malickem drzis roh - vznika ten zkrat, ktery za to muze.)
Za 2 dny by mi mel prijit iphone a skusim natocit nejake video jak je na tom vodafone + iphone 4 v cechach

(ohlasi majitelu iphonu 4 z CR jsou zatim dobre, nevidel jsem nekoho z CR kdo by si stezoval)
Naposledy upravil Sime dne stř črc 14, 2010 8:51 am, celkově upraveno 2