Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

A někteří argumentují tím, že v terénu mají větší kola větší prostupnost terénem, ale naproti tomu hůř se rozjíždějí - což mě třeba nezajímá - síly mám dost a zase tak strašně znát na domácí ježdění hobíka to rozhodně nebude. O ovladatelnosti jsem zatím neslyšel nic. Docela by mě zajímalo, kdo třeba kdysi vymyslel, že na horským kole budou 26" (pro silničáře "dětský") kola.

"

stejne hlavne brzdim predni 
"

Ja vetsinou pribrzduju zadni a jen kdyz chci vic zpomalit, tak obema. Ale treba jen predni snad nikdy 

nechat si i to HT 29 abych mohl vozit detskou sedacku a jinak na tom fullu a kdyz bych jel na ht tak manzelka by jela na full 29
vymysleny to mam dobre a prakticky, pac muzu mit kvuli mista pouze dve kola
akorat na toho fulla zatim nejsou penize
"

Na motorkach se taky brzdi brzdou
proto mam na predku i koutouc 180 a vzadu jenom 160.
)
"

"
. Zrovna tak při mokru, citlivě přibržďovat oběma a ne až v zatáčcce.
. Já používám tak ze 2/3 předek, vždy brzdím oběma současně, už na to ani nemyslím.
brzdis pak automaticky podle situace a predchozich zkusenosti 
"

Ted uz brzdim s citem
Ale z ty predni mam respekt no 

Musím uznať že tu máte pekné hory aj cyklotrasy. Dnes tu bol akkurát škoda-maratón ale ten som bohužial nestijol..
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

eRiper píše:Průběžné statistiky za 2012:
Najeto 2138 km za 35 vyjížděk
Nejvíc 126 km
Průměr 62,4 km
Průměrná rychlost 28,7 km/h
Nejvíc 34 km/h na 50 km.
Jak vy?

Když se daři, tak se daří. Zajímavé je, že se plášť vyhřezl až při jeho druhé projížďce. Takže to máme 4 zlikvidované duše během necelých 2 týdnů. Radši vytáhnu teď na víkend brusle…

"

coz me docela zlomilo, a v kombinaci s krecemi jsem na ten Rejviz nedojel, jet s Vidle na Rejviz po cyklotrase, treba bych se i pres ty krece kousl, ale tech asi 5-6km tlaceni a terenu kde bych nadaval jit i pesky bez kola, me zlomilo, takze splneno tak na 80%.
a cesta z Cervenohorskeho sedla na Švycarnu je taky zazitek
to pak se Švycarny na Praded uz je pohodicka 

"

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé