OT:
WeroJoNel píše:1) Bude cena 32GB černé verze do 22 000?
2) Je ta anténa opravdu tak hrozná?
3) Jsou nějaké velké rozdíly mezi 3Gs?
Sice mi na 4 vadí MicroSIM, ale Vodafone už ji má. Sice nemám Vodafone, ale asi k němu přijdu.
1. Nektere otazky jsem nikdy nepochopil, treba prave, k cemu je ptat se na to, jaka bude cena? To leda, ze by Tipos dal moznost vyhrat na dobrem tipu, ale jinak je to uplne k nicemu, hruby odhad je zjevnej (podobne, jako u 3G/s). Nechapu, jak po tech letech, co mame internet a muzeme se vzdelavat a ziskavat informace ze sveta, porad nekdo skuhra, ze ceny jsou u nas jake jsou a ze treba v UK jsou jine, v USA taky jine a podobne. Ale to chce asi mit odvahy, popremyslet a pochopit, ze jsou to jine trhy, jine obchodni podminky, jina zaruka a tak dale. Uz jen porovnanim UK a CZ, kdy v UK je rocni zaruka, v CZ 2 leta. Kdo to asi tak ma platit, tu "pojistku" za rok navic? Jiste, nemusi se pokazit, ale pri delsi zaruce je vetsi sance, ze se zarizeni poskodi a bude ho muset nekdo "zadarmo - tedy v cene zarizeni" opravit. V USA (ac to neni pripad iPhone) je casto zakladni zaruka jen 90dnu. Zkuste se kouknout, kolik stoji prodlouzeni na zaruku 2 roky. Prictete to k cene vyrobku, jiny danovy system a tak dale a ejhle, ono to nekdy neni tak spatne, priplatit si u nas neco navic a mit klid.
2. Dalsi dotaz, ktery se na netu resi ve stovkach diskuzi, co jineho se asi tak lze dovedet, kdyz se zeptas primo Ty? Myslis, ze na Tvoji otazku dostanes lepsi odpoved, nez kdyz se na to zeptam ja, nebo Franta Zelenka? Zel, musis si udelat vlastni nazor tak, nebo onak.
3. ----
4. Co je tak problematicke na MicroSIM, ze kvuli tomu prejdes k jinemu operatorovi? Ja si v patek jen tak pro legraci ostrihal SIMku, co mam na zalozni data (mam pro jistotu kazdeho operatora, abych nekde nemel problem) a to jen dom modemu s beznou SIMkou (tato simka asi nikdy do IP neprijde) a je to otazka max minuty i bez nejake sablony, staci jen videt, tak to budes pak vkladat. Dal jsem to do redukce, tu do slotu, slot do modemu a vse bez problemu. Neni potreba strihat, staci jen klesticky ci stipacky, je to dle mne i lepsi, protoze pri strihani se v miste strihu ohne material docela dost, pri "sekani a stipani" je to mnohem lepsi.