//spachal: rozdelena diskuze
A dost .. delam to poprve, ale tuhle diskuzi jsem promazal. Berte to jako prvni varovani, OSOBNI UTOKY zde nebudou tolerovany.
Reste si sve mindraky pres PM ci jinak. Anebo to vyresime my za vas.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Martas06 píše:No jasne,vase vec a nebudu vam nic vnucovat...koneckoncu vy mate moznost rozhodovat co ano a co ne.Vzhledem k okolnostem,jsem chtel ode dneska na toto forum vstupovat pouze jako pasivni uzivatel,rozhodnuti jsem ale zmenil...takze viz. text nize![]()
![]()
TÍMTO VÁS ŽÁDÁM O VYMAZÁNÍ MÝCH UDAJU Z VAŠÍ DATABÁZE,KTERÉ JSEM PŘI REGISTRACI ZADÁVAL A ZRUŠENÍ/ODSTRANĚNÍ MÉHO UŽIVATELSKÉHO UČTU Z TOHOTO FÓRA.
------------------------------------------------------------------------------------
Martas06
From 7.12.2007 to 4.1.2008 0:48
Martas06 píše:Martas06 píše:No jasne,vase vec a nebudu vam nic vnucovat...koneckoncu vy mate moznost rozhodovat co ano a co ne.Vzhledem k okolnostem,jsem chtel ode dneska na toto forum vstupovat pouze jako pasivni uzivatel,rozhodnuti jsem ale zmenil...takze viz. text nize![]()
![]()
TÍMTO VÁS ŽÁDÁM O VYMAZÁNÍ MÝCH UDAJU Z VAŠÍ DATABÁZE,KTERÉ JSEM PŘI REGISTRACI ZADÁVAL A ZRUŠENÍ/ODSTRANĚNÍ MÉHO UŽIVATELSKÉHO UČTU Z TOHOTO FÓRA.
------------------------------------------------------------------------------------
Martas06
From 7.12.2007 to 4.1.2008 0:48
Cituji vlastni prispevek: ZADAM ADMINY ABY SE K TOMUTO VYJADRILI!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé