Zadost o smazani uzivatele a dalsi osobni OT

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar spachal_tmp | pát led 04, 2008 12:01 am

Zadost o smazani uzivatele a dalsi osobni OT

//spachal: rozdelena diskuze

A dost .. delam to poprve, ale tuhle diskuzi jsem promazal. Berte to jako prvni varovani, OSOBNI UTOKY zde nebudou tolerovany.

Reste si sve mindraky pres PM ci jinak. Anebo to vyresime my za vas.
Naposledy upravil spachal_tmp dne pát led 11, 2008 6:12 pm, celkově upraveno 1
Starý pes fóra :)

Martas06 | pát led 04, 2008 12:06 am

----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------DELETED BY USER------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------

//spachal: jak se toto vztahuje k tematu? Nechavam (docasne) jako dalsi exemplerni priklad prispevku a duvodu, kvuli cemu jsem diskuzi promazal.
Naposledy upravil Martas06 dne pát led 04, 2008 12:42 am, celkově upraveno 1

Martas06 | pát led 04, 2008 12:40 am

No jasne,vase vec a nebudu vam nic vnucovat...koneckoncu vy mate moznost rozhodovat co ano a co ne.Vzhledem k okolnostem,jsem chtel ode dneska na toto forum vstupovat pouze jako pasivni uzivatel,rozhodnuti jsem ale zmenil...takze viz. text nize :? :(

:arrow: TÍMTO VÁS ŽÁDÁM O VYMAZÁNÍ MÝCH UDAJU Z VAŠÍ DATABÁZE,KTERÉ JSEM PŘI REGISTRACI ZADÁVAL A ZRUŠENÍ/ODSTRANĚNÍ MÉHO UŽIVATELSKÉHO UČTU Z TOHOTO FÓRA.
------------------------------------------------------------------------------------
Martas06
From 7.12.2007 to 4.1.2008 0:48

Julek | pát led 04, 2008 9:15 am

Jste jako malí ! ach jo :?

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Martas06 | pát led 04, 2008 11:12 am

Neberte to tak ze bych se urazel..proste jiz iPhone nemam (proc o tom pisi v sekci o itunes...nenecham si zmrvit PC) a duvod chodit sem se ztratil

Martas06 | čtv led 10, 2008 10:37 pm

Martas06 píše:No jasne,vase vec a nebudu vam nic vnucovat...koneckoncu vy mate moznost rozhodovat co ano a co ne.Vzhledem k okolnostem,jsem chtel ode dneska na toto forum vstupovat pouze jako pasivni uzivatel,rozhodnuti jsem ale zmenil...takze viz. text nize :? :(

:arrow: TÍMTO VÁS ŽÁDÁM O VYMAZÁNÍ MÝCH UDAJU Z VAŠÍ DATABÁZE,KTERÉ JSEM PŘI REGISTRACI ZADÁVAL A ZRUŠENÍ/ODSTRANĚNÍ MÉHO UŽIVATELSKÉHO UČTU Z TOHOTO FÓRA.
------------------------------------------------------------------------------------
Martas06

Cituji vlastni prispevek: ZADAM ADMINY ABY SE K TOMUTO VYJADRILI!!!

Uživatelský avatar spachal_tmp | pát led 11, 2008 1:07 am

OT: admin je zde pouze jeden, nemusis pouzivat plural. Kontaktuj primo jeho. Formular na iphone.cz.

kvikvik | pát led 11, 2008 5:13 pm

Martas06 píše:
Martas06 píše:No jasne,vase vec a nebudu vam nic vnucovat...koneckoncu vy mate moznost rozhodovat co ano a co ne.Vzhledem k okolnostem,jsem chtel ode dneska na toto forum vstupovat pouze jako pasivni uzivatel,rozhodnuti jsem ale zmenil...takze viz. text nize :? :(

Martas06

Cituji vlastni prispevek: ZADAM ADMINY ABY SE K TOMUTO VYJADRILI!!!

ot: mozna se pletu, ale kazdemu tady je tvuj ucet celkem ukradenej, tak nechapu proc tu porad brecis. snad si nemyslis, ze se apple dobrovolne vzda byznysu z itunes a music storu kvuli tomu, ze ti to nevyhovuje? nikdo te prece nenutil si ipod nebo iphone kupovat. me to po pravde treba taky trochu s**e, ale nikomu to nenutim. je to kazdyho volba.
Host
Host

Martas06 | pát led 11, 2008 5:56 pm

Vubec nechapu co jsi timhle chtel rict.....dal mi neni jasny proc DO TOHO TAHAS APPLE?
Moje zadost se tyka VYHRADNE TOHOTO FORA :!: :!:
Jestli nevis oc jde tak prosim NEREAGUJ!!!!!

Uživatelský avatar spachal_tmp | pát led 11, 2008 6:10 pm

Mne zase neni jasny, proc se to vsechno resilo v puvodnim vlaknu, opet zase zcela mimo tema x prispecku. Takze zasahuje jeste jednou, diskuzi rozdeluji a zamykam. Pokud bude nekdo neco podnetneno k tomu dodat, necht me nebo ostatni kontaktuje pres PM.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Vše ostatní