Priatelia, trapi ma jedna vec...ako mozem odignorovat/zrusit upgrade v Cydia??? To znamena ze ked je v Cydia upgrade ktory nechcem, po zavreti mi ostane pri ikone Cydie svietit 1tka, ktorej sa chcem zbavit...
Ak je to upgrade Cestiny/Slovenciny tak si iba odstran zdroj CZ/SK komunity zo zdrojov a bude to ok.
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
Nie Nie nejedna sa mi o Cestinu...proste lubovolny upgrade lubovoleho programu..napr. mam instalovany nejaky set wallpaperov a ked sa na Cydii objavi upgrade ktory pridava wallpapery k tomuto setu a ja ich nechcem (ale tie co mam si chcem nechat) tak co mam spravit? Bo ked neupgrade-nem tak mi tam furt svici ta tepla 1tka pri ikone
Neviem odpovedat na tvoju otazku. Samozrejme da sa spravit samostatny upgrade jednej app (to urcite vies) ale cislo na ikone ostane svietit nadalej...
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
JJ to mi je jasne ze sa da spravit somostatny upgrade...ale to mi problem neriesi - nanestastie.. ale dikes za ochotu...uvidime ci to niekto bude vediet vyriesit...lebo je to fakt kktsky system
peace
Edit: zatial jedine co fungovalo je odinstalovat source..ale kedze je to BigBoss...tak toho by som sa nerad zbavil