PES
Začalo to skutečně nenápadně, snoubenka byla pozorná milá, sexy prádlo... prostě každý chlap, co žije ve vztahu, pozná hrozící průs*r ..
A taky že ano ... má drahá se rozhodla že, si koupíme psa.
Měl jsem psa, vlčáka, nádherný ostrý, inteligentní zvíře. Bohužel pes zestárnul a musel být utracen. Opravdu jsem mojí Dinu měl moc rád a docela, ač primitiv, jsem to těžce nesl. Další pes měl být samozřejmě opět vlčák, pořádný pes, hlídač, ochránce prostě PES.
Argumenty přítelkyně : " Jsi pořád v práci, na tréninku, na motorce, nemáš na mě čas, pořád sedíš u počítače a čumíš na to blbé fórum"
Moje argumenty : " Miláčku, jsme pořád pryč, všude bude bordel, chlupy, zničené boty, počkej až dostavíme barák, pes má být venku a hlídat"
Argumenty snoubenky: " Budu si jí brát do práce, budu pořád uklízet, dám na ní pozor, neustávající orgie orální sexu"
Moje argumenty: " aumpfff !!#*&@*?!! "
Pes už byl před tímto nátlakem dávno mou drahou vybrán.. bígl, slečna i s technickým průkazem tedy rodokmenem ..
Bigl - menší lovecký, honicí pes, naprosto nezvladatelný, velmi živý a neposedný, naprosto nekontrolovatelný, nehlídá - naopak rád přistoupí na hry případného zloděje, skoro neštěká .. ( odborná literatura ). Pes mých snů .. omg
Pes ( 10000,- Kč ! ) Miláčku pes bude spát v pelechu, žádná postel ! Všechno jsou kecy

Dnes po 8mi měsících mě má pes omotaného okolo prstu, když jsem hodný, venčí mě a oblažuje mě svojí přítomností, vyčuraný chlupatý terorista. Má elektrický obojek na rotvajlery jinak by okamžitě zdrhla, ale tak je alespoň ovladatelná. V noci chrápe, nejlépe mě do ucha, prdí, zabrala mi křeslo, teď když to píšu sedí, ano sedí a kouká na to monitor. Dělá to od té doby, co si sama umí vyskočit na křeslo, nikdy na světě bych jí za nic nevyměnil. K vánocům dostala svetr s kapucí

Jsem prostě drsný kickboxer a rozmazlená fenka bígla je pro mě to pravé