Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Julek píše:Já manager jsem, ale to je jedno. Používal jsem dlouho HP 4700 s WM5 do iPhonu jsem šel s tím že to budu já kdo se bude muset přizpůsobit. Prohlížet dokumenty lze. To co mi chybí je excel. Dělám si to proto poznámky a pak to datluji do PC. Naštěstí toho není tolik aby mne to omezovalo.
kriznik píše:skoda te navigace... bylo by to potom perfektni zarizeni, kdo ma tahat ipaq a iphone ... ipaq jen kvuli navigaci ;(
PALY píše:OS v iPhone sa vola Mac OS X, urcite je stabilnejsi ako WM, aj na PC to je tak...pouzivam uz dlhsie Mac OS X a je ovela lepsi ako Win. Dufam, ze ma nesklame
mike0007CZ píše:Je tu někdo, kdo přešel z iPhone na Windows Mobile?
mike0007CZ píše:Je tu někdo, kdo přešel z iPhone na Windows Mobile? :lol:
Julek píše:Já manager jsem, ale to je jedno. Používal jsem dlouho HP 4700 s WM5 do iPhonu jsem šel s tím že to budu já kdo se bude muset přizpůsobit. Prohlížet dokumenty lze. To co mi chybí je excel. Dělám si to proto poznámky a pak to datluji do PC. Naštěstí toho není tolik aby mne to omezovalo.
cheer píše:Reaguješ na příspěvek z Úte Lis 13, 2007. Myslíš, že v té době existoval QuickOffice? Neexistoval vůbec ani AppStore
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé