Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
leathien píše:Grudl je nehodný Windows Mobile. Nikto, kto nevie oceniť hodiny profesionálne stŕavené flashovaním firmwaru z XDA developers, editovaním registrov, hackovaním luxusného touch flo 3D ktorý aj v microsofte závidia, reinštaláciou všetkých programov a konfigurovaním od piky po každom flashovaní si Windows Mobile ani nezaslúži.
SaintPaul píše:Grudl není: 1. IT profesionál
2. člověk s IQ 150
3. modroprostatik s 28 cm nástrojem
4. "Mgr."
5. a nebydlí v Plzni
Proto nepochopil vznešené TačHáDé s VyndousMobajl.
grovik píše:"Stojíte pět minut uprostřed náměstí s nataženou rukou a mobilem v dlaních, leč GPS se odmítá chytnout. Kolemjdoucí začínají reptat, odněkud se vynoří zamaskovaný mladík. "Antifa!" Křikne mi do tváře a už mě tluče. Zjevně nemá zkušenost s Windows mobile!"
grovik píše:"Stojíte pět minut uprostřed náměstí s nataženou rukou a mobilem v dlaních, leč GPS se odmítá chytnout. Kolemjdoucí začínají reptat, odněkud se vynoří zamaskovaný mladík. "Antifa!" Křikne mi do tváře a už mě tluče. Zjevně nemá zkušenost s Windows mobile!"
Zobrazí se ošklivé rozhraní se spoustou pidiprvků o velikosti 3×3, mm, do kterých se musíte trefit, přičemž hned vedle jsou jiné pidiprvky, kterým se musíte vyhnout. I jako hra by to bylo blbé, ovšem tohle není hra...
Na iPhone vám při stisknutí znak vyskočí nad prstem a vy máte skvělou vizuální kontrolu, jestli jste se nepřeklepli ? pokud ano, stačí prstem popojet na správné tlačítko. Na Windows Mobile vyskakuje znak pod prstem (no fakt, nekecám, tak blbej je to systém!).
Stojíte pět minut uprostřed náměstí s nataženou rukou a mobilem v dlaních, leč GPS se odmítá chytnout. Kolemjdoucí vám začínají házet k nohám mince. Ti, co mají s Windows Mobile zkušenost, hodí i papírové
Já byl už tak vytočenej, že jsem jednou po návratu z hospody na truc twitnul:
Ráno v posteli, když se nikdo nedíval, tak jsem si ho vytáhl a hrál si s ním. Všimla si toho přítelkyně a chtěla ho taky. iPhone je droga
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé