- zlepsena slovenska lokalizacia - fungujuce MMS (T-Mobile Sk) - fungujuca zalozka Store v nastaveniach - fungujuca zalozka Mobilne data v nastaveniach
Doplním kolegu, že se jedná o build 7A300G. Již také testuji a během dne nápíšu feedback. Zároveň je nutné mít i iTunes 8.2 pre-release pro aktivaci iPhonu.
A jak je to s tim novym itunes? Je potreba k praci nebo ne? U 2G se iphone po upgrade nebloknul tak se ptam zda je nutny instalovat nove itunes..je tam neco noveho v tech itunes pod windows
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
Nainštaloval som si aj iTunes 8.2 Pre-release Rozbaľuje ipsw a keď už ide robiť restore, tak aj iPhone mi zmizne z ľavej strany a po chvíli vyhodí túto chybu.
Nainstaloval jsem přes iTunes 8.2 pre-release a všechno OK, akorád se mi tam nedaří nahrát .ipcc soubor. iTunes ho prostě nesežere. že by to tam bylo zakázané jsem na MAC OS X.
Jednoducho som iTunes 8.2 Pre-Release odinštaloval, vyčistil registre cez TuneUp Utilities a nainštaloval 8.1. Zatiaľ sa mi ešte restoruje, tak uvidím. Dám vedieť.
/EDIT: Restore sa mi dokončil a iTunes mi potom vypísal, že je potrebný iTunes 8.2, takže to vyzerá tak, že restore bude treba spraviť cez 8.1, ale aktiváciu už cez 8.2 (aspoň teda na windowsoch)
No takže iPhone sa mi na iTunes 8.2 aktivoval, takže je to v poriadku.
Tak jsem se s iTunes 8.1.1 taky nechytal (stejná hláška jako na předchozí straně u PaDoXe s 8.1, vlastně úplně stejná ne, v závorce na konci bylo tuším číslo 10), musel jsem stáhnout 8.2, pak to jelo....
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone X MBA 2014 13" i5 8GB RAM iPad Air 3 64GB LTE Powerbeats Pro Apple TV 2G + 4G AW4 44 Mac mini 2018
tak sem spustil JB a ten zda se se zaseknul...PC uz iphone nevidi..to bude este dlouha noc
EDIT: tak sem ted zjistil ze ani jeden downgrade neprobehl, takze sem porad na 3.0 ale nemam novy iTunes 8.2 a stahnout na rapidu mi to nejde...nemate nekdo link? (omlouvam se modum ze zadam o link)...dyztak mi ho nekdo poslete pres PM...DEkuji
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009