Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Antabelus píše:No, ono se tady v případě moderátorů nejedná o znalosti nebo zkušenosti s iPhonem, Julek je vybírá podle jiných priorit.
Beavers píše::arrow: Jirkus: To je nemožné, všichni modrerátoři zde nejsou neustále, ani nemají žádný rozvrh služeb. Tohle by se neujalo. Každý z moderátorů má svůj styl, své znalosti o iPhone (není nutné, aby byl zároveň odborníkem), ale především má za úkol držet pevně opratě a usměrňovat uživatele. Pokud někdy poradí něco odborného (za což patří dík mnoha modům, kteří iPhone opravdu rozumí a mezi než já se neřadím), je to jeho plus a uživatelé se na něho s důvěrou obracejí. Ale titul moderátor se nerovná titulu Odborný poradce.
serb píše:Kazdopadne KB pro zvyseni urovne je urcite k zamysleni.
kosmonaut píše:Nevím čím to je, ale v tomhle fóru se mi hledá težce... Možná je to jazykem (v angličtině se tolik neskloňuje jako v zde použité česko-slovenštině), možná stylistickou úrovní některých dotazů.
macik08 píše:podla mojho nazoru sa ani neni co divit "CO SA DEJE?" mozu za to admini a ich tráááápne pravidlá, kt nefungujú na žiadnych forach. odkazy na nejakú vec? nech. inde s tym problém nemajú, tu hej. Preto vela ludi, tak ako ja odislo na iné zahraničné fora kde sa človek dozvie čo potrebuje, poprípade tam dostane link, ktorý si už nemusi pracne hľadať. Navštevnosť?? začnite od seba administrátori.
terry píše:Časování, skloňování a především slangové a nespisovné vyjadřování.. to je hlavní problém, proč se k hledanému výsledku vůbec nedostaneme. Na to je angličtina skvělá.
Zapomněl jsem heslo!
Nic se neděje, vaše heslo můžeme kdykoliv obnovit. V tomto případě zmáčkněte na přihlašovací stránce tlačítko Zapomněl jsem svoje heslo, pokračujte dle instrukcí a téměř ihned budete přihlášeni.
harken píše:Vela krat modi odporucia uzivatelovi kliknut na FAQ. Klikli ste si na to niekedy?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé