Neuznaná reklamace

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

dzan | pon čer 08, 2009 7:23 pm

Neuznaná reklamace

Tak mi neuznali reklamaci iPhonu, vypnul se mi displej, párkrát šel nahodit po restartu a pak už se prostě nerozsvítil, dal jsem na reklamaci a vrátili mi ho po 30-ti dnech,že neuznávají reklamaci, z důvodu poškození neznámou kapalinou.Po přinešení domů jsem zjistil, že telefon normálně funguje, tak jsem jej dal jiné firmě na vyčištění případné oxidace a tam technik naznal,že není ani známky po zbytcích nějaké kapaliny, natož po oxidaci, pro kterou nebyla uznána záruka. Tak co teď, jak získám znovu platnou záruku, kdyby byla opravdu chyba v displeji tak mi ho už v záruce nevymění.

Uživatelský avatar House_MD | úte čer 09, 2009 12:43 pm

Re: Neuznaná reklamace

No chtělo by to potvrzení od toho technika, co našel závadu na displeji. A pokud to je oficiální nebo aspoň seriózní servis, tak by Ti to měli uznat. No a pak je tady možnost že Ti to neuznají. Potom je tu znalecký posudek, soud atd.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Marthin | úte čer 09, 2009 1:09 pm

Ještě prosím napiš, kde jsi reklamoval :?:
Toto fakt už není možné :roll:, všude samá kapalina. :cry:
Toto chce už asi fakt řešit ve velkém a s massmedii :twisted:
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar House_MD | úte čer 09, 2009 2:12 pm

S tím mám jednu příhodu... Za dávných časů sem měl Siemens M35 a špatně mu fungovalo tlačítko na potvrzení nebo na co to... A tak samozřejmě reklamace... No a světe div se, po týdnu se vrátil, že prý je to zoxidované... Potom sem si všiml, že blbě funguje klávesa 3. No a zhruba do týdne ten telefon umřel... a ti nikdy nebyl namočenej ani navlhlej
:evil:
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

ls8 | úte čer 09, 2009 2:44 pm

dan: bohuzel ted uz muzes na jakoukoliv zaruku zapomenout, protoze pokud jsi nechal telefon otevrit v neuatorizovanem servisu, porusil jsi tim zarucni podminky. V pripade neuznane reklamace se muzes branit jen u soudu. Ani znalecky posudek si nemuzes nechat vypracovat, protoze kdyby znalec telefon otevrel sam bez oficialniho servisu, take by tim porusil zaruku.

viz. http://mobil.idnes.cz/v-cesku-vam-iphon ... iphone_hro
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar japezz | sob čer 13, 2009 4:59 pm

Zdravim, netusite nekdo jake sou zarucni podminky u Ip? slecna na infolince vodafonu mi zdelila ze pokud se to tyka Ip tak sem musel podepsat papir kde sohlasim s prodlouzenim 30 deni lhuty na vyrizeni, samozrejme sem nic takoveho nepodepsal, jedine co mam je protokol o prevzeti meho telefonu a tam se nic takoveho nepise.
iTunes 9.2
Ping! Japezz
JB ANO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

shark734 | sob čer 13, 2009 6:21 pm

to s tou kvapalinou sa mi stalo na viacerich telefonoch...jednoducho nesli a ked som dal reklamovat tak mi ho vratili s tym ze tam vnikla neznama kvapalina...potom som to doma rozobral, vycistil a nebol problem...nemaju lepsie vyhovorky

ls8 | sob čer 13, 2009 8:55 pm

japezz: tricetidenni lhuta na vyrizeni reklamace je dana zakonem. Operatori se sice snazi presvedcit zakazniky, aby jim odshouhlasili delsi lhutu (uz jsme to tu resili, zkus hledat), nicmene nemuzou te k tomu nutit. A pokud jim takovy souhlas dobrovolne nepodepises, museji tricetidenni lhutu dodrzet. Pokud to nestihnout, musis dostat zpatky penize nebo novy iPhone.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar apple47 | úte čer 16, 2009 7:23 pm

P.S asi všem říkají že to je neznámoou tekutinou už sem to četl zde ale článek je o něčem jíným cituji:Důvodem zamítnutí reklamace nefunkčního mikrofonu byl vnik cizí tekutiny do těla přístroje. Majitelka si je ale naprosto jistá, že telefon žádné tekutině vystaven nikdy nebyl. Servis vychází z indikátorů vlhkosti, které jsou viditelné i bez rozebrání telefonu.
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Vše ostatní