Nalepky na iphone 2G

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Stopa | stř srp 05, 2009 12:31 am

Nalepky na iphone 2G

zdravim, mam jeden maly problem, moj iphone 2G ma prasklinu nad displayom (silny uder z vysky priamo na zeleznu hranu) a tak to z estetickeho dovodu zakryvam nalepkou ktorej vyrobcu si nespominam (cast nalepky kde bol nazov sa odlepila relativne rychlo) a vzhladom na to, ze zvysok by tiez chcel vymenu, potrebujem najst co najskor nejaku nahradu
pochopitelne mi ide hlavne o prednu, sklenenu plochu, ktoru vsak takmer nik neponuka
nevie niekto o nejakom vyrobcovi, ktory sa tymto zaobera? vacsi vyber roznych nalepiek len potesi :P taktiez sa momentalne nachadzam v USA, takze smelo navrhnite aj tunajsie obchody

scorpi | stř srp 05, 2009 6:39 am

Re: Nalepky na iphone 2G

firma Nalepil & Lepítko Nálepkovo :-D :-D

Srandičky, že? :-D Pokud tě dobře chápu, tak sháníš iPhone skin, tedy polep celých zad a vpředu vrchní a spodní čaásti pod a nad displejem?

Jako tady? viewtopic.php?p=23459#p23459
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

ytrewq | stř srp 05, 2009 7:58 am

pokud by jsi chtel bestskinsever, tak mam doma jednu navic :wink:

Stopa | stř srp 05, 2009 10:34 pm

scorpi: presne take nieco chcem splasit (i ked asi nie priamo tie na fotke, tie budu asi kvalitne drahe), zatial sa mi podarilo najst len http://www.decalgirl.com , ak nic ine nenajdem, tak si budem vyberat len odtial
ytrewq: bestskinever je priesvitny a to prave nepotrebujem :wink:

RAde47 | ned zář 06, 2009 10:09 am

Stopa: už sis nějaký objednal? nebo našel někde jinde tu v ČR?:) měl bych taky zájem si objednat, tak abychom si to kdyžtak nechali poslat dohromady, menší poštovné :)

Stopa | ned zář 06, 2009 1:33 pm

situacia je takato: ja som tu prasklinu nikdy nevidel, po odlepeni som zistil, ze ju takmer nevidiet a tak som zostal pri klasickom vzhlade :)

RAde47 | ned zář 06, 2009 7:32 pm

aha a během hledání, nenašel si nějaký prodejce nálepek zde v ČR? :) dík

Stopa | pon zář 07, 2009 3:14 pm

to nie, bol som vtedy v USA takze som sa sustredil hlavne na ich obchody a rozhodnutie padlo skor, ako som sa vratil domov :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Vše ostatní