programator iphone aplikacii

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

peter.hodak | úte zář 29, 2009 12:01 pm

programator iphone aplikacii

Ahojte

ak mate zaujem alebo poznate niekoho kto programuje iphone aplikacie profesionalne nielen ako svoje hobby (moze byt aj ako hobby ak je to na profesionalnej urovni :-) ) ozvite sa pripadne mi poslite na vas kontakt ..

islo by o dlhodobu spolupracu tak na internych projektoch firmy ako aj programovanie aplikacii pre nasich klientov ..

ak mate akekolvek dalsie otazky nevahajte ma kontaktovat ..

ps. ospravedlnujem sa za porusenie pravidiel pre tuto sekciu fora no naozaj som nevedel najst sekciu do ktorej by to pasovalo vhodnejsie ..

Upraven název tématu. Beavers.

pharlap | úte zář 29, 2009 12:04 pm

Re: programator iphone aplikacii (kde inde som to mal dat ??)

Ja bych to dal do sekce Vše ostatní, protože de facto žádnou aplikaci neprezentuješ :wink:

peter.hodak | úte zář 29, 2009 12:19 pm

to som zvazoval ale znacne ma presvedcila nenavstevovanost danej sekcie :-) ..

Uživatelský avatar Beavers | úte zář 29, 2009 2:05 pm

Už nic nezvažuj, dal jsem to tam za tebe. Nejde o návštěvnost jednotlivých sekcí. Já to dělám tak, že si zvolím Zobrazit aktivní témata a mám je všechna, která jsem neviděl, pohromadě. Případně volba Zobrazit nové příspěvky. Jak jednoduché.
Moderator fóra
Moderator fóra

peter.hodak | úte zář 29, 2009 2:14 pm

Re: programator iphone aplikacii

Dakujem - mas pravdu je to jednoduche no vzhladom na to ze nie som kazdodennym navstevnikom fora som takuto moznost nikdy nevyuzil a preto ma ani nenapadla .. Tiez je otazne ci to tak robia ostatni a taktiez sem nechodia vacsinou vtedy ked maju nejaky problem .. V kazdom pripade dakujem za presunutie ..

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Vše ostatní