zdravim vsechny, muj problem se tyka meho iphonu 3g 8gb od t-mobilu. Zakoupil jsem ho od kamarada a jeho jedina vada byla v tom ze ma trochu odchlyply kryj, proste je v nem mezera,asi od padu. provedl jsem na nem jailbreak 3.0 a zacal jisty problem, asi po 14ti dnech pouzivani se najednou vypnul a nesel zapnout,az restartem jsem ho zas nahodil, pote se to stalo znovu a znovu ale to nepomoh restart ale pripichnuti na pocitac a zkouset ho dat do DFU modu a stylem pokus omyl se po chvili nastartoval. vsiml jsem si take, ze po nastartovani je baterka temer vypita, nekdy i komplet vybita a to byl telefon pred vypnutim nabity. Muze to byt zpusobeno Jailbreakem?? Ja tuto chybu sel reklamovat do britexu ale jak mnozi uz tusi, iphone prisel neopraveny s poznatkem mechanicke poskozeni zaruka zamitnuta.skvelee.opicka z prodejny mi to uz nechce poslat znovu do britexu, protoze ho mam poskozeny jiz zminovanou mezerou mezi vrchni a spodni casti krytu. ted lezi na prodejne neprevzaty, nevim co delat.
Me otazky tedy zni:
1) je toto chovani telefonu zpusobeno jailbreakem popripade pomuze vyssi
jailbreak nez puvodni 3.0??
2) jak se obhajit u opicky z t-mobilu aby mi do pritexu zaslal telefon zpatky kdyz nesouhlasim, ze je to mechanickym poskozenim
dekuju moc za odpovedi nebo prispevky. Krasny den