Nákup z eBay

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | stř říj 21, 2009 5:15 pm

Nákup z eBay

Zdravím,
našel by se prosím někdo, kdo by mi zprostředkoval koupě zboží z tohoto aukčního serveru? Jedná se o věc v hodnotě několika stakorun. Peníze pošlu předem nebo při převzetí zboží. Proto také preferuji někoho ze Zlínského či Středočeského (Kolín, Praha) kraje kvůli osobnímu odběru, ale není podmínkou. Samozřejmě se za čas a ochotu odměním.

Nabídky prosím pm.

Děkuji
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White
Starý pes fóra :)

Hnykda | stř říj 21, 2009 6:21 pm

Re: Nákup z eBay

Uživatelský avatar cicolably | stř říj 21, 2009 6:29 pm

chrono
ved si založ učet na EBAY a na PAYPAL,tam ti pošlu 4 miestny kod (výpis z učtu alebo na mobil) aby si mohol nakupovať
a kup si to sam ,aký problem?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Uživatelský avatar spachal | stř říj 21, 2009 6:43 pm

Klidne se ozvi (PM), pozaduji:

- penize predem, plus postovne Ceske posty pripadne jine spedice (jsem z KV)
- nenesu zadnou zaruku za neseriozniho obchodnika
- pokud bude zbozi procleno a zdaneno (v tehle castce by ale nemelo byt), zaplatis i tyto poplatky.
- nebude se to tykat cehokoliv nelegalniho :]
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | stř říj 21, 2009 7:40 pm

O vyřízení aukce přes specializovanou firmu jsem uvažoval,ale nakonec jsem se k přiklonil k objednání přes jinou fyzickou osobu s pokud možno přímým odběrem věci u ní.

Jinak účet si v dohledné době dělat určitě nemíním. Jednak proto, že toto je opravdu vyjímečná situace a další koupi rozhodně nepředpokládám a za druhé osobně nedisponuji žádnými platebními kartami a i ty peníze, které budu posílat ochotnému jedinci na účet, půjdou přes kartu mého kolegy.
Opravdu bych to raději nechal na člověku, který má s nákupem již jisté zkušenosti.

Jedná se o klávesnici pro MSI Wind, tudíž tuším, že o nic ilegálního nejde :)

Jak jsem psal, smluvené peníze klidně pošlu předem (případně pošlu jen peníze za zboží a přepravu a za ochotu se odměním v naturáliích např. litr slovácké slivovičky :) ), ale budu rád, když si zboží budu moci vyzvednout osobně- Zlínský či Středočeský kraj na východ od Prahy.
Naposledy upravil Chrono Leggionaire dne stř říj 21, 2009 8:58 pm, celkově upraveno 1
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White

Uživatelský avatar Tea Racer | stř říj 21, 2009 8:44 pm

Nepotřebujes platební kartu jako takovou, vydaji Ti kartu kterou lze platit jen na internetu ;-) a nikde jinde, většina bank ji vydá zdarma, drive to šlo s jakoukoliv mezinárodni katrou, ted již ne. Platim tam bežne pri nakupu pres ebay, registrace je zdarma, a jestli máš učet, tak neváhej. Uvedom si že takle řesit to pres nekoho jineho je na nic, reklamaci by jsi pak řesil jak?
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | stř říj 21, 2009 9:09 pm

Nedisponuji v současné době žádným bankovním účtem. Jak jsem psal výše, peníze hodlám poslat přes kolegu.

Reklamaci řešit rozhodně nebudu, jelikož mi jde o výměnu jen několika kláves, tzn. nebudu měnit celou klávesnici, ale jen několik jednotlivých písmen. Takže i kdyby byl např. požkozený flex nebo špatná odezva několika kláves, tak je mi to víceméně jedno.

Myslím, že další debata je v podstatě bezpředmětná.

Julek | čtv říj 22, 2009 7:30 am

ahoj, pokud chces napis mi .. koupim ti to

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Vše ostatní