tvosi píše:vite co je nejhorsi? kdyz clovek nakonec de a koupi si poctive originaalku, nainstaluje ji a pri spusteni hry mu debilni zabezpeceni vypise hlasku, at vlozi originalni disk a opakuje akci...

Taky mám vlastní zkušenost. Holka pořád škemrala o Sims 3, jelikož je měla od první serie a kvůli dvojce jsem byl nucen koupit novej počítač a tak jsem se nakonec nechal přesvědčit. Po nainstalování a spuštění hry na nás vyskočila hláška, ať vložím správný disk. V tu chvíli bych originální CD nejradši vytáh, rošlapal a narval EA někam. (podotýkám, že na Sims 2 jsem
zakoupil všechny datadisky, každý cca 900 Kč x cca 10). Ale protože dcera se na to opravdu těšila a byl to dárek k jejím narozeninám, tak jsem napsal na podporu EA, kde mi bylo sděleno, že mám asi špatnou mechaniku, nebo nemám aktualizovaný Windows nebo mám nainstalovaný virtuální disk. Takže nakonec jsem byl nucen si legálně zakoupenou hru cracnout a všechno běží v pohodě. Po této zkušenosti jsem si připadal opravdu jako blbec a tahle politika ochran mi připadá na hlavu padlá, protože zdaleka asi s touto zkušeností nebudu jedinej.