Nevíte prosím někdo jak se zaregitrovat na eBayi?Povolí to jen US.Dá se to nějak obejít podobně jako I Tunes US?Třeba blbá otázka,ale radu a pomoc bych ocenil.
moc nechápu proč ti to dělá problém .. US account .. jazyk nebo co ? stejně se na ebay registruješ hlavně kvůli nákupu v USA ne ? Pokud ne přepni se do jiné země a nakupuj třeba v DE a s paypal účtem nebudeš mít problém nikde ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
avsak v poslednej dobe neni nakup cez eBay az tak jednoduchy aspon z USA predavajuci pozaduju confirmed address ( na Paypal ) co na Slovensku a ani v Ceskej republike nie je mozne potvrdit cize status stale je unconfirmed z Hong Kongu mi veci zatial chodia...
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
no bacha nepleties si to s verify card? s tym, ze ti stiahnu asi 1? a nasledne ti vo vypise uverejnia ciselko, ktore zadas do svojho uctu na paypal? resp. ako mozem potvrdit adresu, ak to teda ide?
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Robite z komara somara. Jednoducho vezmite zalozte si ucet na eBay, zalozte si aj ucet na PayPal a postupujte podla krokov.
Ziadna alchemia v tom nie je. Vsetko bude fungovat, vsetko mi funguje, prichadzaju mi baliky z USA, Ciny, UK, DE zo vsade! A ucet mam cca rok a pol. Aky problem?
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!